Τριπλή διάκριση για Φαρσαλινό στον ετήσιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας – Envolve Award Greece 2018

Η εταιρεία Geomiso του Φαρσαλινού Παναγιώτη Καρακίτσιου και της ομάδας του, πέτυχε τριπλή πανελλαδική διάκριση μεταξύ ενός μεγάλου πλήθους εταιρειών στο πλαίσιο του κορυφαίου ετήσιου διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Envolve Award Greece 2018 του Envolve Entrepreneurship υπό την αιγίδα του Libra Group, καθώς πέραν της βράβευσης, ως finalist, έλαβε το πρώτο βραβείο ως η αγαπημένη εταιρεία του κοινού και βραβεύθηκε ως νικήτρια  (μία από τις 8 εταιρείες από τους 15 φιναλίστ που θα λάβουν υψηλή χρηματοδότηση).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Envolve Entrepreneurship έχει υποστηρίξει ενεργά τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια και έχει προσφέρει σχεδόν € 5.000.000 σε άτοκη χρηματοδότηση προς 19 νικητές. Σήμερα, η συνολική αποτίμηση των προηγούμενων νικητών αγγίζει τα €100.000.000, ενώ έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1.600 θέσεις εργασίας.

Σε δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Καρακίτσιος ανέφερε τα εξής: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συντοπίτες μου, για την τόσο μεγάλη στήριξή σας, η οποία σημαίνει πολλά για εμένα και η οποία υπήρξε καταλυτική για τη νίκη μας την περασμένη Δευτέρα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας δικαιώσαμε όλους τους Φαρσαλινούς και σας κάναμε υπερήφανους”.

Έλαβε το πρώτο βραβείο ως μία από τις 15 φιναλίστ εταιρείες μεταξύ ενός μεγάλου πλήθους εταιρειών πανελλαδικά  από τον Christopher R. Upperman, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Envolve Entrepreneurship.

Το δεύτερο βραβείο ως ο αγαπημένος φιναλίστ του κοινού (με τα περισσότερα likes στο βίντεο) από τον Αλέξανδρο Νούσια, τον Διευθυντή του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά, το Envolve Entrepreneurship προέτρεψε το κοινό να υποστηρίξει την αγαπημένη του start-up από τη λίστα των φιναλίστ, μέσω του νεοσύστατου διαγωνισμού “#GetEnvolved Award”. To κοινό ψήφισε τον αγαπημένο του φιναλίστ μέσω των social media καναλιών του οργανισμού (www.facebook.com/envolveGR and www.instagram.com/envolveGR), για μία ολόκληρη εβδομάδα, έως και τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Το τρίτο και πιο σημαντικό βραβείο ως μία από τις 8 νικήτριες εταιρείες από τους 15 φιναλίστ (οι οποίες θα λάβουν υψηλή χρηματοδότηση από το Envolve Entrepreneurship) από τον Jimmy Αθανασόπουλο, τον Επικεφαλής Κοινωνικής Ευθύνης του Libra Group και Πρόεδρο του Envolve Entrepreneurship.