Καθάρισε ο Κατσιάβας στην εντυπωσιακή νίκη της Ακαδημίας

Σε μια ματσάρα απολαυστική σε όλα τα επίπεδα με ανατροπές του σκορ, με έξι συνολικά τέρματα και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άκη Κατσιάβα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ η Ακαδημία Αχιλλέως πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της κόντρα στην Νίκη Κρήνης με σκορ 4-2.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 7 βαθμούς, ενώ η Νίκη παρέμεινε στους 8.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Ακαδημία να έχει δοκάρι με τον Γιαννούλα με σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σταματάει στην οριζόντια δοκό.

Ο Κατσιάβας άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή στο 12′ για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι αρχικά ισοφάρισαν με τον Τσιανάκα στο 20′ ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Γιαννούλας προσπάθησε να διώξει την δυνατή σέντρα του Θοδωρή Μαργαριτόπουλου όμως η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας της ομάδος του και έτσι διαμορφώθηκε το 1-2.

Η Ακαδημία πέτυχε εκ νέου την ισοφάριση, όταν ο Κατσιάβας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Παπαϊωάννου, έπειτα από όμορφη πάσα του Τζιτζιφλή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο οποίος πέτυχε το 2-2 και συνάμα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ενώ στο 52′ ο Τζιτζιφλής τροφοδότησε και πάλι τον Κατσιάβα και αυτός με σουτ πέτυχε το 3-2, χατ τρικ και παράλληλα την ολική ανατροπή.

Στο 60′ ο Δημήτρης Δημουλάς με ένα άπιαστο σουτ πέτυχε το 4-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Νίκη πίεσε έχασε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του Γιάννη Μαργαριτόπουλου από θέση τετ α τετ όμως το 4-2 παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα και έτσι η Ακαδημία πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο.

Σύσσωμη η ομάδα της Νίκης Κρήνης εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Καραστέργιο να του ζήσει η κόρη του που έφερε η γυναίκα του χθες στην ζωή και να είναι υγιέστατη και καλότυχη.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων: Μαργαρίτης, Χαμορούσος, Γιαννούλας (46′ Βαγγελός), Τζιοβάρας, Πανάγος, Βαλαβάνης, Δημουλάς Δ., Τζιτζιφλής (70′ Δημουλάς Σ.), Αλμυριώτης, Ζαφειρούλης (80′ Γκουντόπουλος), Κατσιάβας (83′ λ.τ. Κυριαζόπουλος).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Βάτσικας, Σελήνης, Μαγαλιός (65′ Κόκκινος), Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ Διαμαντής, Μαργαριτόπουλος Γ. (80′ Γιαχνής Β.), Στεργίου, Τσανάκας, Μαργαριτόπουλος Κ (67′ Αγγελάκοπουλος).