Νίκη για τον Μυραικό απέναντι στο Άγιο Γεώργιο

Την νίκη σημείωσε η ομάδα του Μυραικού με σκορ 3-2 απέναντι στην ομάδα του Αγίου Γεωργίου στην έδρα τημε σκορ 3-2. Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 7 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον 1 βαθμό.

Τον χορό των τερμάτων θα ανοίξει ο  Βλάνδος στο 15′ για τους γηπεδούχους ενώ την ισοφάριση για τον Άγιο Γεώργιο θα πετύχει στο 30′ ο Καρακώστας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 36′ ο Καραβιδές θα απαντήσει και θα ξαναβάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μυραικού.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα πετύχουν άλλο ένα τέρμα στο 69′ με εκτέλεση πέναλτι του Σαμαρά κάνοντας το 3-2 ενώ ο Άγιος θα μειώσει στο 82′ έπειτα από γέμισμα του Μπάφα, όταν ο κίπερ του Μυραικού δεν θα καταφέρει να μπλοκάρει με τον Καρακικέ να διαμορφώνει το 3-2, σκορ το οποίο θα είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Μυραικός (Αλεξούδης Ν.): Ρετζιος,Κυριακάκης,Μαμάκος (Χασιώτης), Μπεσσας, Ντεφας, Βλάνδος, Σπανός, Λεβις, Σαμαράς, Καραβιδές (Λυμτσιούλης), Σεμελιετοφ.

Άγιος Γεώργιος (Τρίγκας): Τάσιος, Καραλόπουλος, Τζιλήρας, Καρακώστας, Σακελλαρίου, Αγγελοσόπουλος, Καρακικές, Ταστεμίρογλου(46′ Μπάφας Π.), Τάτσης (70′ Θλιβερός), Νεγιάννης, Καρακικές, Μπάφας Κ.