Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον 7ο Αχίλλειο Άθλο

Με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του Αχίλλειου Άθλου, σε περισσότερους δρομείς της χώρας, και όχι μόνο, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας, φιλοξένησε στο περίπτερο που κατείχε κατά την διάρκεια του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αφίσες με τον 7ο Αχίλλειο Άθλο ημιμαραθώνιο δρόμο (21,1 χλμ) και την ημερομηνία διεξαγωγής του (29 Σεπτεμβρίου 2019), καθώς και των παράλληλων αγώνων (δρόμο υγείας & δυναμικού βαδίσματος, αγώνα δρόμου 5,2 χιλιομέτρων, παιδικό εφηβικό Αχίλλειο Άθλο 1.000 μέτρων).

Το περίπτερο επισκέφτηκαν, αρκετοί αθλητές, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, συγκεκριμένα Κύπριοι αθλητές, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στον γενέθλιο τόπο του εμβληματικότερου των αρχαίων Ελλήνων ηρώων, του ομηρικού Αχιλλέα, ρωτώντας στοιχεία του αγώνα και την ημερομηνία διεξαγωγής του, καθώς διεξάγεται 40 ημέρες πριν από τον Μαραθώνιο της Αθήνας και αποτελεί ένα δυνατό τεστ για την προετοιμασία τους.

Να υπενθυμίσουμε, οτι συγκεκριμένος αγώνας, διεξάγεται κάθε χρόνο από τον Δήμο Φαρσάλων τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύη (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).