Φούλ δράση στην Β ΕΠΣΛ με πολλά τοπικά ντέρμπι!

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγόριας εκεί όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Επαρχίας μας, με πολλά τοπικά ντέρμπι και αυτή την 5η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.

Οι δυο ομάδες που έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 12 βαθμούς είναι ο ΑΟ Ναρθακίου και ο Ατρόμητος Βαμβακούς.

Ο ΑΟ Ναρθακίου προέρχεται από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 4 – 0 κόντρα στον Σταυραετό Σταυρού και αντιμετωπίζει στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής την Δόξα Υπέρειας η οποία έχει 6 βαθμούς και προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 4 – 2 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Υπέρειας.

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς τώρα ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Θύελλα Βασιλί με σκορ 4 – 0 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Ζαππείου η οποία προέρχεται από νίκη κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέα και έχει 9 βαθμούς.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται μαζί με την Αναγέννηση Ζαππείου και τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων στην 3η θέση και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3 – 5 κόντρα στον Μυραικό αντιμετωπίζει στο Στάδιο των Φαρσάλων την Ακαδημία Αχιλλέα η οποία προέρχεται από ήττα με σκορ 0 – 1 κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου και έχει 1 βαθμό.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων τώρα ο οποίος έχει επίσης 9 βαθμούς και προέρχεται από ήττα με σκορ 4 – 2 κόντρα στην Δόξα Υπέρειας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μυραϊκό ο οποίος έχει 4 βαθμούς.

Στο άλλο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής η Θύελλα Βασιλί η οποία έχει 6 βαθμούς και προέρχεται από ήττα κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς με σκορ 4 – 0 αντιμετωπίζει εντός έδρας την Νίκη Κρήνης η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το πρώτο της τρίποντο με σκορ 1 – 5 κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων.

Τέλος οι δυο ομάδες που βρίσκονται δίχως βαθμό ο Σταυραετός και Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο του Σταυρού.

Αναλυτικά η 5η Αγωνιστική – (11/11 – 15:00)

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Μυραϊκός

Δόξα Υπέρειας – ΑΟ Ναρθακίου

Αναγέννηση Φαρσάλων – Ακαδημία Αχιλλέα

Σταυραετός – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων

Αναγέννηση Ζαππείου – Ατρόμητος Βαμβακούς

Θύελλα Βασιλή – Νίκη Κρήνης

Βαθμολογία

1. Ατρόμητος Βαμβακούς 12

2. Ναρθάκι 12

3. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 9

4. Αναγέννηση Ζαππείου 9

5. Αναγέννηση Φαρσάλων 9

6. Θύελλα Βασιλί 6

7. Δόξα Υπέρειας 6

8. Μυραϊκός 4

9. Νίκη Κρήνης 3

10. Ακαδημία Αχιλλέα 1

11. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 0

12. Σταυραετός 0