“Τετράστερη” η Δόξα στο ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πετύχει σπουδαία νίκη στην έδρα της κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων με σκορ 4 – 2, πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της έφτασε τους 6 βαθμούς και την 6η θέση, ενώ παράλληλα έκοψε το αήττητο σερί των Χαλκιάδων με τους “ροσονέρι” να μένουν στους 9 βαθμούς και την 3η θέση πλέον.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10 όταν ο Ιορδανίδης με όμορφο σουτ νίκησε τον Ευθυμιάδη. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες είχαν αμφότερες αρκετές καλές στιγμές όμως παρέμεινε το 0 – 1. Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους οι “αετοί” ισοφάρισαν όταν στο 53΄ ο Αποστόλης Παπαδόπουλος έκανε κάθετη πάσα και ο Γκατζόγιας με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα “ίσια”.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Αποστόλης Παπαδόπουλος “σέρβιρε” και πάλι και ο Κερμελίδης με πλασέ έφερε τούμπα την αναμέτρηση. Λίγο αργότερα ο Κερμελίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Χαρισούλη να τον σταματά εντυπωσιακά.

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και στο 65′ οι Χαλκιάδες ισοφάρισαν όταν ο Νασιούλας έκανε την σέντρα και ο Ιορδανίδης με κεφαλιά “ρουκέτα” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την δική τους μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το τρίτο τέρμα όταν στο 75′ ο Σταύρος Γκουνάρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως αστόχησε.

Στην συνέχεια της φάσης ο Καλφόγλου με μακρινό σουτ “βολίδα” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 2.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν για να πετύχουν την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι βρήκαν κενό χώρο και στο 85′ ο Καλφόγλου “έσπασε” την μπάλα και ο Κερμελίδης με πλασέ πέτυχε το 4 – 2, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Οι άνθρωποι του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Δόξας Υπέρειας για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ. Ευθυμιάδης Β., Παπαδόπουλος Απ., Δημητρίου, Τσούνι, Φιτσόπουλος (65′ Τσακίρης), Καλφόγλου, Τσιούρης Ν. Παπαδόπουλος Απ, Γκατζόγιας, Κερμελίδης (85′ Κέτσι).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Ιορδανίδης, Ακροβοσούλης (55′ Ψύρρας), Νασιούλας, Αναγνώστου (65 Γκούναρας, Χρ.) Γκουνάρας Στ.