Πρώτο τρίποντο για την Νίκη Κρήνης!

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα με το εμφατικό 1 – 5 πέτυχε η Νίκη Κρήνης κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων. Έτσι οι «μπλε» έφτασαν τους 3 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση. Από την άλλη ο Άγιος παρέμεινε δίχως βαθμό.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 11’ μόλις όταν ο Κανατούλας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μαργαριτόπουλος με κεφάλια έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Καρακικές έστρωσε στον Νεγιάννη και αυτός με δυνατό σουτ σημάδεψε την συμβολή των δοκών.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν έπειτα από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Τσιάρα, ο Πετρόπουλος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την Νίκη Κρήνης.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» τρία λεπτά αργότερα όταν ο Καρακώστας πέρασε μπαλιά στο Νεγιάννη, αυτός πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο πλασέ έφερε την αναμέτρηση ξανά στα ίσια, κάνοντας το 1-1.

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και μέσα σε δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν γκάζι» και πέτυχαν 3 τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

Αρχικά στο 65’ και έπειτα από μπαλιά του Στεργίου, ο Τσιάρας περνώντας και τον Τόλια πέτυχε με πλασέ το 1-2.

Δυο λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος έβγαλε την κάθετη πάσα στον Διαμαντή, αυτός έκανε το σουτ, ο Τόλιας δεν έδιωξε καλά και ο Μαργαριτόπουλος Γιάννης με πλασέ πέτυχε το 1 – 3.

Στο 69’ ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος τροφοδότησε και πάλι με ωραία μπαλιά τον Διαμαντή και αυτός με κοντρόλ και πλασέ πέτυχε το 1 – 4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του.

Το… «κερασάκι στην τούρτα» της αναμέτρησης έβαλε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα Θοδωρής Μαργαριτόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Ένωση Αγίου Γεωργίου (Τρίγκας): Τάσιος, Καραλόπουλος, Τζιλίρας, Καρακώστας, Γούναρης, Αγγελοσόπουλος, Νταλίπης, Τάτσης, Νεγιάννης (68’ Μπάφας), Καραχάλιας, Καρακικές (60′ Σακελλαρίου Φ.).

Νίκη Κρήνης (Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Διαμαντής (70’ Γακόπουλος), Κανατούλας, Μαργαριτόπουλος Θ., Σελήνης, Μαργαριτόπουλος, Πετρόπουλος (80’ Θεοχαρόπουλος), Βατσίκας, Τσιάρας, Στέργιου (83’ Γιαχνής), Τσαρδάκας (45′ Μαργαριτόπουλος).

Τριπλέτα: Ζαχαρός, Παπαϊωάννου, Κυρατσούλης