“Άσσος” από ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς επέστρεψε στις νίκες διατηρώντας παράλληλα απόρθητη την έδρα του καθώς έπειτα από την ήττα με 3 – 1 από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, επικράτησε με το ίδιο σκορ στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, του Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων.

Έτσι η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφτασε τους εννέα βαθμούς, απέχοντας πλέον έναν βαθμό από τη κορυφή της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και στο 30’ κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους, όταν έπειτα από σέντρα του Σελήνη, ο Δαλαμπύρας με ψηλοκρεματή κεφαλιά κέρδισε τον Καραποστόλη για το 1 – 0 των γηπεδούχων. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν και στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με την εκκίνηση αυτής (48′), ο Γαρουφαλιάς έκανε τα τέρματα των γηπεδούχων, δύο, με δυνατό σουτ στη κίνηση. Όμως, μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Πασχάλης Μπακαρτζής μείωσε προσωρινά στο ματς σε 2 – 1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, μιας και ο Γκιάστας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του κ. Νίτσα και είδε την… άγουσα για τα αποδυτήρια.
Το αριθμητικό τους αυτό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που στο 81′ διαμόρφωσαν το τελικό 3 – 1, με τον Θοδωρή Γεωργούλα από θέση τετ – α – τετ να πλασάρει έξοχα τον Καραποστόλη.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης Β., Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβός Ν., Γεωργούλας Θοδ., Ζαφειρούλης (68′ Καμβούκος), Γαρουφαλιάς (80′ Κιούσσης), Σερίφης Τρ. (88′ Λαζαρίδης), Δαλαμπύρας (76′ Κουρούκας).

Ατρόμητος Αγ., Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Αντωνίου (70′ Κατσογιάννης), Ντουρουντάκης, Γκιάστας, Παναγιώτου, Μπακαρτζής, Νούσιος (59′ Κολοβός), Αμαρλαριώτης Θ., Μητρακούλης, Μαροσούλης (40′ Τσιρβούλης), Δάσσιος (85′ Τζεμολάρι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νάκας, Ντελέζος Θ.