“Πεντάστεροι” οι “ροσονέρι” στο ντέρμπι με την Κρήνη

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κατάφερε να πάρει ευρεία νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Νίκη Κρήνης με σκορ 5 – 2 και έτσι να… «ντουμπλάρει» τις νίκες του στην δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Από την άλλη η Νίκη Κρήνης γνώρισε την δεύτερη ήττα της και παρέμεινε δίχως βαθμό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αντωνιάδη ο Ιορδανίδης με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αναγνώστου σημάδεψε το δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Άκη Νεμπεγλέρα το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Κρήνη «απάντησε» στα δοκάρια του Μέγα Αλέξανδρου με διπλό δοκάρι.

Στο 49’ συγκεκριμένα ο Στεργίου έκανε το σουτ με την μπάλα να διώχνει αρχικά ο Χαρισούλης και έπειτα από την πρόσκρουση στο δοκάρι να καταλήγει κόρνερ.

Έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ ήταν η σειρά του Θοδωρή Μαργαριτόπουλου να δει την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα οι «ροσονέρι» έκαναν δυο τα τέρματά τους όταν ο Σταύρος Γκουνάρας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιορδανίδης με δυνατό πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Κάτι που… «ζήλεψε» ο Σταύρος Γκουνάρας ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης για τέταρτη φορά, πετυχαίνοντας και αυτός το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι.

Στο 85’ ο Νασιούλας με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Παπαιωάννου στο πλασέ του Νεμπεγλέρα πέτυχε το 5 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά και αρχικά μείωσαν σε 5 – 1 με πλασέ του Κόκκινου, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κανατούλας με όμορφη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τελικό 5 – 2.

Οι άνθρωποι της Νίκης Κρήνης ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους των Χαλκιάδων για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου (Καραμπλής), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Ιορδανίδης, Αναγνώστου (65’ Γκουνάρας Χρ.), Νασιούλας, Μητσόπουλος, Γκουνάρας Στ. (77’ Ακριβοσούλης).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαιωάννου, Μαγαλιός, Κανατούλας, Σελήνης (75’ Θεοχαρόπουλος), Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Πετρόπουλος (46’ Μαργαριτόπουλος Κων/νος), Διαμαντής (67’ Τσαρδάκας), Τσιάρας (78’ Κόκκινος), Στεργίου, Βάτσικας

Πηγή φωτο: arenalarissa.gr