Λευτέρης Πετρούνιας: Χάνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού

Απών από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής που ξεκινά στο Κατάρ στις 25 Οκτωβρίου θα είναι οΛευτέρης Πετρούνιας, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Έχοντας το βλέμμα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόφασή του να χειρουργηθεί, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αριστερό ώμο του.

View this post on Instagram

Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού που με ταλαιπωρεί ήδη από τους προηγούμενους αγώνες και που με υποχρεώνει πια να οδηγηθώ στο χειρουργείο, δεν θα βρίσκομαι φέτος στο Παγκόσμιο για να υπερασπιστώ τα ελληνικά χρώματα και να διεκδικήσω ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο, για να χαρεί όλη η Ελλάδα. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Εγώ και εσείς μαζί με την στήριξή σας. Σφίγγω τα δόντια και με τη βοήθεια του προπονητικού και ιατρικού team ευελπιστώ ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους στις επόμενες διοργανώσεις και να φτάσω υγιής μέχρι το μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Θα είμαστε σύντομα γεροί, δυνατοί, για να βάλουμε την ελληνική σημαία ξανά στον υψηλότερο ιστό. #staystrong #petrounias #illbeback

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!