Δόθηκαν 12 απινιδωτές στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Φαρσάλων

Ο Α΄ Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρσάλων, Δημήτρης Μπαμπανίκας, υποδέχθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, εκπροσώπους των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Ο Δήμος Φαρσάλων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβάλλει στην καλή υγεία και στην προστασία της ζωής των δημοτών, με ιδία δαπάνη, προμηθεύτηκε δώδεκα (12) απινιδωτές (όσους και τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης) και τους διέθεσε στους εκπροσώπους τους.

Πρόκειται για μια ουσιαστική προσπάθεια για τη διασφάλιση της χορήγησης των κρίσιμων και καθοριστικών πρώτων βοηθειών σε όσους συμπολίτες βρεθούν σε ανάγκη και αυτό ακριβώς τονίστηκε από τον Δημήτρη Μπαμπανίκα.

Ο Δήμος προσκάλεσε και έναν τεχνικό της εταιρείας από την οποία προμηθεύτηκε τους απινιδωτές, ο οποίος παρουσίασε τα μηχανήματα και εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας τους.

Άπαντες οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων μίλησαν εγκωμιαστικά για αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου που πραγματικά σώζει ζωές και με μεγάλη θέρμη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπαμπανίκα.

Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπαμπανίκας δήλωσε στο ifarsala.gr, τα εξής:

«Ο Δήμος Φαρσάλων στέκεται πάντοτε στο πλευρό των δημοτών και μεριμνά για την καλή υγεία και την προαγωγή της ποιότητας ζωής τους.

Ο αθλητισμός βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιδιώξεις του Δήμου που φροντίζει να δημιουργεί εκείνες τις συνθήκες που θα επιτρέπουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες να εντάσσονται στους χώρους άθλησης. Για να καταστεί η ένταξη αυτή κατά το δυνατόν ασφαλής, αποφάσισε να προμηθευθεί υπερσύγχρονους απινιδωτές, τα αποτελεσματικότερα όπλα στο πεδίο των πρώτων βοηθειών, και να τους προσφέρει στα Αθλητικά Σωματεία του τόπου, δηλαδή στο σύνολο των αθλουμένων του Δήμου Φαρσάλων, με την ευχή ασφαλώς, να παραμείνουν αχρείαστοι.

Για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος, τις προσεχείς ημέρες θα προμηθευθεί και θα διαθέσει στα Αθλητικά Σωματεία φορεία μεταφοράς τραυματιών και σάκκους Α΄ Βοηθειών».

 

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!