“Διπλό” από ημίχρονο για την Αναγέννηση

Την δεύτερη νίκη της πέτυχε η Αναγέννηση Φαρσάλων σε ισάριθμα παιχνίδια καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0 – 4 του Σταυραετού στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Μάλιστα η Αναγέννηση «καθάρισε» την υπόθεση νίκη σε ελάχιστα λεπτά στο πρώτο μέρος, ρίχνοντας «στροφές» στην επανάληψη.

Έτσι οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 6 βαθμούς.

Τις βάσεις της επικράτησης τις έθεσαν πολύ γρήγορα καθώς μόλις στο 8’ έπειτα από μπαλιά του Νίκου Παλαμίδα, ο Μουτκανάς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Είκοσι λεπτά περίπου αργότερα ο Νίκος Παλαμίδας συνδυάστηκε ωραία με τον Ζαγγανά, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Τσούλη που πλάσαρε εύστοχα από κοντά και έκανε το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουτκανάς «έσπασε» στον Χρήστο Ζαγγανά και αυτός με σουτ έκανε το 0-3.

Στο 40’ ο Χρήστος Ζαγγανάς και πάλι «σέρβιρε» αυτή την φορά για τον Πατσιούρα και αυτός με ωραίο σουτ πέτυχε το τελικό 0 – 4.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ με κορυφαία αυτή του 90’ όταν έπειτα από σέντρα του Σαλή ο Βαΐτσης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σταυραετού.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Β. Παλαμίδας, Πατσιούρας (46’ Βαΐτσης), Αρβανιτοζήσης, Ζαγγανάς Χρ., Μουτκανάς, Θεοχαρόπουλος (54′ Λάμπρου), Τσούλης (54’ Σαλής), Μπανιάς, Δημουλάς, Αγγελάκης, Ν. Παλαμίδας (46’ Γιαχνής).