Στοίχημα: «Καθαρίζει» την Ουγγαρία η Ελλάδα (video)

Σημαντική η σημερινή (12/10) μέρα για την εθνική Ελλάδος, που υποδέχεται την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ για το UEFA Nations League. Παράλληλα, απόψε συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική της Euroleague, ενώ υπάρχουν και παιχνίδια για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, μεταξύ άλλων.

Στοιχηματικά, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία και της Κροατίας απέναντι στην Αγγλία, με το Μπούντουσνοστ – Αρμάνι Μιλάνο από την Ευρωλίγκα, και με το Φόλενταμ – Αλμίρε Σίτι από τη Β’ Ολλανδίας. Μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στoιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Vistabet. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

Για τη νίκη και μόνο η Ελλάδα

Τα ρέστα της θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίζει το βράδυ (21:45) η εθνική μας ομάδα, με αντίπαλο την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ, για το Nations League. Οι διεθνείς μας γνώρισαν άσχημη ήττα στη Βουδαπέστη από τους Ούγγρους, παρά το γεγονός ότι ο Μανωλάς ισοφάρισε γρήγορα το γκολ του Σαλάι. Ο Κλαϊνχάισλερ με ωραίο τέρμα έγραψε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Χωρίς Μάνταλο, Οικονόμου, Δώνη και Τοροσίδη θα αγωνιστεί η Ελλάδα, με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι αμφίβολος. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον δημιουργικού μέσο Στίμπερ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με τρεις πόντους, πίσω από τη Φινλανδία που έχει έξι. Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη. Διαφορετικά, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Η Ουγγαρία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, και η σοβαρή Ελλάδα είναι μια κλάση πάνω. Το θέμα είναι οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε να παρουσιαστούν όπως πρέπει και να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Πιστεύουμε ότι η εθνική μας εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι, και στηρίζουμε τον άσο σε απόδοση 1.79.

Αμφίσκορο στο remake του ημιτελικού

Ο ημιτελικός του Μουντιάλ σε… επανάληψη διεξάγεται απόψε (21:45) στο γήπεδο της Ριέκα, όπου η Κροατία φιλοξενεί την Αγγλία για το Nations League. Οι γηπεδούχοι, εμφανώς κουρασμένοι, έχασαν με το βαρύ 6-0 από την Ισπανία στην πρεμιέρα του Nations League. Την ήττα με 1-2 γνώρισαν από τους Ισπανούς και οι φιλοξενούμενοι, παρά την καλή τους εμφάνιση στο «Γουέμπλεϊ». Ο Ζλάτκο Ντάλιτς στερείται τους Μάντζουκιτς και Βρσάλικο. Για τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Ντέλε Άλι. Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της σβάστιγκας που σήκωσαν οι Κροάτες χούλιγκανς στο παιχνίδι με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016. Η Κροατία είναι αήττητη τα τελευταία είκοσι παιχνίδια στην έδρα της, όμως απόψε παίζει με έναν ποιοτικό αντίπαλο που διψάει για τη νίκη. Η θέληση, και φυσικά η ικανότητα των ποδοσφαιριστών αμφότερων των ομάδων, μας οδηγούν στο Goal/Goal με απόδοση 2.00.

Συνεχίζει νικηφόρα η Αλμίρε Σίτι

Γειτονικό ντέρμπι στη Β’ Ολλανδίας το βράδυ (21:00),και είναι το Φόλενταμ – Αλμίρε Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν τρομερή πορεία μέχρι στιγμής και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τον δεύτερο. Η Φόλενταμ δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό, και φιγουράρουν στα χαμηλά στρώματα. Σήμερα, θα έχει και σημαντικές απουσίες, απέναντι στην πολύ παραγωγική Αλμίρε. Οι πρωτοπόροι μπορούν να περάσουν από αυτήν την έδρα, συνεχίζοντας ακάθεκτοι, και εμείς θα ποντάρουμε σε αυτούς. Επιλογή το 2DNB (σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται), που το βρίσκουμε στο 1.90.

Ξεφεύγει το σκορ στην Ποντγκόριτσα

Η Μπούντουσνοστ κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα και συμμετέχει στη Euroleague, για την οποία υποδέχεται σήμερα (19:45) την Αρμάνι Μιλάνο. Ο κόουτς Τζίκιτς προσέθεσε ποιότητα στο ρόστερ, με την έλευση των Ερλ και Κότι Κλαρκ, του Τζάκσον, του Όμιτς κ.α. Όμως, η Αρμάνι παρουσιάζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη φέτος, έχοντας υπογράψει τον Μάικ Τζέιμς, τον Νέντοβιτς, τον Μπρους, τον Ντέλα Βάλε και τον Μπερνς. Οι γηπεδούχοι μάλλον είναι η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, αλλά οι αποδόσεις στο διπλό είναι χαμηλές. Η Αρμάνι Μιλάνο διαθέτει μεγάλο ταλέντο επιθετικά, και μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι, σε συνδυασμό με την κακή αμυντική λειτουργία της Μπούντουσνοστ. Επιλέγουμε το Over 158.5 στο 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε παρακάτω το βίντεο για το Ελλάδα – Ουγγαρία