Η αγωνιστική δράση της Β’ ΕΠΣΛ

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια έχουμε και στον 2ο Όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας εκεί όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων με τα τοπικά ντέρμπι να μην λείπουν από το… μενού ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 εκτός της αναμέτρησης Ακαδημία Αχιλλέα – Θύελλα Βασιλί που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων έπειτα από την νίκη στην έδρα της Νίκης Κρήνης με σκορ 1 – 2 αντιμετωπίζει τον Σταυραετό Σταυρού και πάλι εκτός έδρας με στόχο το δεύτερο «διπλό», από την άλλη ο Σταυραετός στην πρεμιέρα γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 6 – 0 στην έδρα του Ζαππείου.

Στο άλλο τοπικό ντέρμπι ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων έπειτα από το «διπλό» στην έδρα του Αγίου Γεωργίου με σκορ 0 – 1, αντιμετωπίζει στην έδρα του την Νίκη Κρήνης, με τους «ροσονέρι» να θέλουν να συνεχίσουν στα τρίποντα, ενώ από την άλλη η Νίκη θέλει να ανακάμψει έπειτα από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ναρθακίου εκεί όπου ο τοπικός ΑΟΝ ο οποίος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Θύελλα Βασιλί αντιμετωπίζει τον Άγιο Γεώργιο ο οποίος γνώρισε την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων με σκορ 0 – 1.

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς τώρα έπειτα από την νίκη με σκορ 2 – 0 κόντρα στην Δόξα Υπέρειας, ταξιδεύει στον Μυραϊκό ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία με την ομάδα της Ακαδημίας Αχιλλέα.

Ενώ η Δόξα Υπέρειας έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι αντιμετωπίζει στην έδρα της την Αναγέννηση Ζαππείου η οποία στην πρεμιέρα κέρδισε τον Σταυραετό.

Τέλος την Κυριακή 14 Οκτωβρίου η Ακαδημία Αχιλλέα έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής δίχως τέρματα κόντρα στον Μυραϊκό, αντιμετωπίζει και πάλι εντός έδρας την ομάδα της Θύελλας Βασιλί, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε με σκορ 0 – 1 από τον ΑΟ Ναρθακίου.

Β ΕΠΣΛ – 2ος Όμιλος

Αναλυτικά η 2η Αγωνιστική

Σάββατο 13 Οκτωβρίου (16:00)
Σταυραετός – Αναγέννηση Φαρσάλων
Δόξα Υπέρειας – Αναγέννηση Ζαππείου
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Νίκη Κρήνης
Μυραϊκός – Ατρόμητος Βαμβακούς
ΑΟ Ναρθακίου – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων

Κυριακή 14 Οκτωβρίου (16:00)
Ακαδημία Αχιλλέα – Θύελλα Βασιλί