Εντός έδρας για τον Αχιλλέα το Σάββατο με την ομάδα του Βλαχογιαννίου

Η «μεγάλη κατηγορία» της ΕΠΣ Λάρισας βρίσκεται στην 5η στροφή της με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Αρχικά ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος προέρχεται από το… «διπλό» στην έδρα της Αμυγδάλεας με σκορ 0 – 1 και μετράει 9 βαθμούς σε 4 παιχνίδια όντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων την ομάδα του Βλαχογιαννίου η οποία ναι μεν βρίσκεται δίχως βαθμό, όμως δεν παύει να είναι μια υπολογίσιμη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα εξέδωσαν κάλεσμα στον κόσμο για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Όλοι Στο Στάδιο, Όλοι Δίπλα Στον Αχιλλέα Μας!!!

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου στα πλαίσια της 5ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας καλούν τον κόσμο του Αχιλλέα Φαρσάλων να δώσει το παρών και με τον δικό του μοναδικό τρόπο να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΙ στο Στάδιο, ΟΛΟΙ δίπλα στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ!!!»

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Τυρνάβου, εκεί όπου ο Αμπελωνιακός με το απόλυτο του 4Χ4 και τους 12 βαθμούς θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή Λάρισας ο οποίος έχει 9 βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1 – 3 από τον Σμόλικα Φαλάνης.

Ο οποίος Σμόλικας έχει επίσης 12 βαθμούς και το απόλυτο των νικών και θα αγωνιστεί στην έδρα της Α.Ε. Κιλελέρ, κόντρα σε μια ομάδα που αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα.

Ενδιαφέρον προκαλεί και η  αναμέτρηση ΠΟΕ – Δωτιέα Αγιάς, ενώ το τοπικό ντέρμπι δεν λείπει και πάλι καθώς ο Δαμασιακός θα φιλοξενήσει στην έδρα του την ομάδα του Τυρνάβου.

Στο Μακρυχώρι έχουμε την μονομαχία των «αετών» εκεί όπου ο τοπικός Αετός Μακρυχωρίου θα ψάξει την νίκη έπειτα από τις δυο συνεχόμενες «γκέλες» κόντρα σε έναν άλλον Αετό, αυτόν της Αμυγδαλέας, ο οποίος θα ψάξει για τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στη Φαλάνη, ο Φαλανιακός θα παίξει με τη Λάρισα 2012 η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής και κέρδισε με σκορ 3 – 1 τον Αετό Μακρυχωρίου.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Α ΕΠΣΛ – 5η Αγωνιστική

Αχιλλέας Φαρσάλων – Δόξα Βλαχογιαννίου

Κίσσαβος Συκουρίου – Δόξα Αργυροπουλίου 0-3 (α.α.)

Φαλανιακός – Λάρισα 2012

Αετός Μακρυχωρίου – Αετός Αμυγδαλέας

Δαμασιακός – Τύρναβος 2005

Αμπελωνιακός – Ηρακλής Λάρισας

ΠΟ Ελασσόνας – Δωτιέας Αγιάς

ΑΕ Κιλελέρ – Σμόλικας Φαλάνης

Βαθμολογία

Σμόλικας Φαλάνης 12
Αμπελωνιακός 12
Φαλανιακός 10
Αχιλλέας Φαρσάλων 9
Ηρακλής Λάρισας 9
Αετός Μακρυχωρίου 7
Δωτιέας Αγιάς 7
Δόξα Αργυροπουλίου 5
Π.Ο. Ελασσόνας 5
Τύρναβος 2005 5
Δαμασιακός 4
Κιλελέρ 3
Λάρισα 2012 3
Δόξα Βλαχογιαννίου 0
Αετός Αμυγδαλέας 0
Κίσσαβος Συκουρίου 0*
* Ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.