“Ιπτάμενο” ελάφι περνάει πάνω από τα κεφάλια ποδηλατών! (βίντεο)

Ένα «ιπτάμενο» ελάφι παρ’ ολίγον να χτυπήσει ποδηλάτες στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μετά την πρόσκρουση του άτυχου ζώου με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν ο Peter Flur και τέσσερις φίλοι του ολοκλήρωναν τη βόλτα τους. Οι κάμερες που είχαν στερεώσει στα ποδήλατά τους συνέλαβαν το περιστατικό.

Καθώς η ομάδα των δικυκλιστών πλησίαζε μια διασταύρωση, ένα μεγάλο ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τρέχοντας τον δρόμο μπροστά από έναν από αυτούς και χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο σκούρο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση σήκωσε στον αέρα το ελάφι με αποτέλεσμα να περάσει ξυστά από τον έναν ποδηλάτη.

«Κοίταξα προς τα πάνω και το είδα να πετάει προς την κατεύθυνσή μας» είπε ο Flur. «Για μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερα τι ήταν… Έγινε τόσο γρήγορα που δεν ήταν ξεκάθαρο».

Ο ίδιος δήλωσε ότι πιστεύει πως το ελάφι δεν επιβίωσε του χτυπήματος αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε χωρίς να σταματήσει.

Ο Flur ανέβασε το βίντεο στον υπολογιστή του και αμφιταλαντεύτηκε αν πρέπει να το δημοσιεύσει. Αφού το συζήτησε με τους άλλους από την ομάδα, το ανέβασε και είχε πάνω από 10.000 επισκέπτες.

«Πραγματικά από την οπτική μου γωνία, ήταν σωστό: αυτά είναι τα τρελά περιστατικά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε με τα ποδήλατα» δήλωσε.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!