Γιορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων στα Φάρσαλα

Τo Κυριακή 7 Οκτωβρίου γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, για τα μέλη της τρίτης ηλικίας του ΚΑΠΗ, του Δήμου Φαρσάλων. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) και ο σύνδεσμος ατόμων τρίτης ηλικίας Φαρσάλων, «Ο Αχιλλεύς».

Εκ των πραγμάτων, οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας. Η τρίτη ηλικία στην κοινωνία μας, συμβάλλει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, αφού στην εποχή μας παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, στην οικογένεια, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μεταλαμπάδευσης εμπειριών και των γνώσεών τους, στην νέα γενιά.

Στο ΚΑΠΗ οι ηλικιωμένοι βρίσκουν μία στέγη που μπορούν να συναντώνται όλοι μαζί ανταλλάσσοντας απόψεις και περνούν την ώρα τους ευχάριστα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κων/νος Τύμπας, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, ο πρόεδρος συνδέσμου τρίτης ηλικίας κ. Βασ. Κυριαζής και η πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Φαρσάλων κ. Ελ. Στράτου, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου ο Αντιδ. Φαρσάλων κ. Απ. Κυριαζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μ. Ίφου, Β. Κατσιαούνης, Δ. Συροπούλου και Ν. Γκατζόγιας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την χορωδία του ΚΑΠΗ, όπου τραγούδησε υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ.Γιώργου Αργυρού, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε, γλέντι και χορός.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου έδωσε το παρών ώστε να γιορτάσει αυτή την ημέρα.

Την μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει ο dj Κων/νος Στατήρης.