Πρεμιέρα με το «δεξί» για τις Χαλκιάδες, με «λυτρωτή» Αντωνιάδη

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κατάφερε να «αποδράσει» με «διπλό» από την έδρα του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων με σκορ 0 – 1 με «λυτρωτή» τον Αντωνιάδη στο 94’.

Οι «ροσονέρι» έχασαν σωρεία ευκαιριών καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Άγιος έδειξε μαχητικότητα όμως στο 94’ «λύγισε» σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι του Αγίου Γεωργίου έχουν παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης καθώς θεωρούν ότι το γκολ προήλθε από φάουλ.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την αρχή και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Ιορδανίδη αρχικά να αστοχεί από θέση τετ α τετ.

Ο Νεμπεγλέρας είδε την δική του προσπάθεια να σταματά πάνω στον Τρίγκα, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Αντωνιάδη.

Ο Άγιος έχασε μια πολύ καλή στιγμή στο 25’ όταν ο Καραχάλιας σημάδεψε το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν δυο καλές στιγμές ακόμη με τους Αντωνιάδη και Γκουνάρα.

Στο δεύτερο μέρος οι ροσονέρι είχαν τον επιθετικό μονόλογο όμως αρχικά το πλασέ του Ιορδανίση έδιωξε ο Τρίγκας, όπως και τις προσπάθειες των Αναγνώστου και Νεμπεγλέρα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραζόντουσαν βαθμούς και εντυπώσεις στο 94’ και έπειτα από φάση διαρκείας ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να πάρει το «χρυσό τρίποντο».

Συγκεκριμένα ο Ιορδανίδης έκανε το σουτ, ο Τρίγκαςέδιωξε ο Νεμπεγλέρας πήρε το ριμπάουντ έκανε το πλασέ η μπάλα σταμάτησε σε σώματα και ο επερχόμενος Αντωνιάδης με πλασέ πέτυχε το 0 – 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στην εν λόγω φάση οι άνθρωποι του Αγίου Γεωργίου διαμαρτυρήθηκαν έντόνως καθώς θεωρούν ότι το γκολ προήλθε από φάουλ.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Καραλόπουλος, Τζιλίρας, Καρακώστας Δ., Ζαφειρόπουλος (46’ Καρακικές), Τάτσης (70’ Μπάφας), Νταλίπης, Τσάτσος, Νεγιάνης, Καραχάλιας, Γούναρης

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αντωνιάδης, Γκουνάρας (93’ λ.τ. Κονατσιώτης), Μητσόπουλος, Νασιούλας, Ιορδανίδης, Αναγνώστου (65’ Καραμπλής), Ψύρρας.