Ανώτερη η Ακαδημία, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τον Μυραικό

Η Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πίεσε, είχε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με αντίπαλο την ομάδα του Μυραικού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην εν λόγω αναμέτρηση πήραν το «βάπτισμα» του πυρός από πλευράς Ακαδημίας τρία παιδιά 14 ετών και δύο παιδιά 17 ετών.

Στα της αναμέτρησης οι κιτρινόμαυροι είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος.

Αρχικά ο Κατσιάβας έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώχνει.

Ο Αλμυριώτης έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καρακώστα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν και άλλες καλές στιγμές, όταν ο Βαλαβάνηςείδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον σταματάει.

Ενώ το πλασέ του Δημουλά από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Ο Μαργαρίτης στην μοναδική καλή στιγμή του Μυραικού στο 60’ έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 78’ ο Βαλαβάνης έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα της Β ΕΠΣΛ.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου):Μαργαρίτης, Χαμορούσος, Μπαιράμι, Βαγγελός, Τσιανάκας (80’ Κυριαζόπουλος), Γιαννούλας, Αλμυριώτης, Κατσιάβας, Καρακώστας (75’ Πανάγος), Δημουλάς Δ., Τζιτζιφλής (46’ Βαλαβάνης)