Κλεμμένο το όχημα που κάηκε στην Επ. Καρδίτσας – Μουζακίου. Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του

Στη σύλληψη του 32χρονου που φέρεται να ευθύνεται για το τροχαίο που στη συνέχεια κατέληξε σε πυρκαγιά στο όχημα στο Καππά προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου.

Όπως σας ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/10) το KarditsaLive.Netαυτοκίνητο μάρκας Mercedes μετά από εκτροπή από το οδόστρωμα στην Επ. Ο. Καρδίτσας – Μουζακίου στον κόμβο για Καππά τυλίχθηκε στις φλόγες. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου που έσπευσε στο σημείο προχωρώντας σε κατάσβεση της φωτιάς που υπήρχε στο σαλόνι του αυτοκινήτου.

Αξιοπερίεργο ωστόσο ήταν ότι ο οδηγός του οχήματος δεν ήταν στο σημείο όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στο δρόμο προς Καρδίτσα και μετά από μαρτυρία διερχόμενου οδηγού. Από την έρευνα των αστυνομικών το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ότι ήταν κλεμμένο από πολυκατοικία της Καρδίτσας το προηγούμενο βράδυ και κλήθηκε επί τόπου στο σημείο ο ιδιοκτήτης του.

Ο 32χρονος που συνελήφθη ως υπαίτιος της κλοπής και της ζημιάς στο όχημα θα οδηγηθεί αρμοδίως ωστόσο μένει να διευκρινιστεί αν ήτας αυτός που προκάλεσε την φωτιά στο όχημα για να σβήσει τα ίχνη του ή αν ήταν συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος.

Προανάκριση για το θέμα πραγματοποιεί το Α.Τ. Καρδίτσας και οφείλουμε να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 32χρονος εμπλέκεται σε παρόμοιες υποθέσεις κλοπών οχημάτων.

Πηγή: karditsalive.net