Είχε την ουσία και πήρε το «τρίποντο» ο Ατρόμητος

Την νίκη με σκορ 2 – 0 πέτυχε ο Ατρόμητος Βαμβακούς κόντρα στην Δόξα Υπέρειας στο πρώτο τοπικό ντέρμπι των δυο ομάδων για την νέα αγωνιστική σεζόν και ξεκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι «μπλε» όντας πιο ουσιαστικοί στις δικές τους στιγμές του αγώνα κατάφεραν να «χτυπήσουν» σε καίρια σημεία τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και να φύγουν έτσι με το πολυπόθητο τρίποντο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή δίχως όμως να υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

 

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 20’ όταν ο Θανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Ευθυμιάδης δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας, όμως ο επερχόμενος Βασιλόπουλος δεν την βρήκε σωστά με αποτέλεσμα να περάσει άουτ.

Εν συνεχεία η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει με κάποια στημένα δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο 30’ ο Ατρόμητος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία η μπάλα κατέληξε στον Χρόνη μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Ευθυμιάδη και άνοιξε το σκορ.

Το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Χρόνης πλάσαρε αρχικά από θέση τετ α τετ ο Ευθυμιάδης έδιωξε ενώ εν συνεχεία είπε «όχι» και στο πλασέ του Τασιόπουλου.

Η Δόξα ανέβασε στροφές στην συνέχεια, είχε την κατοχή και έχασε δυο καλές στιγμές, όταν τα σουτ του Κερμελίδη από καλή θέση πέρασαν άουτ.

Ενώ κάποιες προσπάθειες των Πολύζου και Γκατζόγιαδεν ολοκληρώθηκαν.

Ο Ατρόμητος απείλησε με ένα φάουλ του Θανόπουλουπου πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τσιτσικλή.

Στο 80’ όμως και ενώ η Δόξα πίεζε για την ισοφάριση ο Ατρόμητος βρήκε χώρο στην αντεπίθεση, ο Τσιτσικλήςέκανε κάθετη σέντρα στον Τασιόπουλο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ευθυμιάδη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει το τρίποντο με σκορ 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρέοπουλος): Σακελλαρίου, Μουτκανάς (75’ Ανδρεόπουλος), Βασιλόπουλος, Φλώρος, Ξυνογαλάς Αλ., Βόπης, Αζάς, Τσιτσικλής, Χρόνης (57’ Ξυνογαλάς Ηλ.), Θανόπουλος, Τασιόπουλος.

 

Δόξα Υπέρειας ( Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Τσιούρης Ν., Τσιούρης Γ., Τσούνι, Παπαδόπουλος Απ. (46’ λ.τ. Βαλτέρι), Δημητρίου, Γκατζόγιας, Πολύζος, Φιτσιόπουλος, Κερμελίδης (85’ Λαυδής), Καλφόγλου.