«Μπλάκ άουτ» και ανατρεπτική ήττα…

Στην πρώτη του ήττα υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο Μελισσοχώρι όπου και έχασε με σκορ 3 – 1 από τον τοπικό Αστήρ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40’ με τον Γαρουφαλιά, είχε αρκετές καλές στιγμές με τους Σερίφη, Σουλτούκη και Δαλαμπύρα, είχε ακυρωθέν τέρμα όμως ένα επτάλεπτο «μπλακ άουτ» ήταν αρκετό για να το εκμεταλλευτεί το Μελισσοχώρι και με τον Λιντέρη να πετυχαίνει χατ τρικ πήρε το τρίποντο με σκορ 3 – 1.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους όταν Στο 40’ ο Σουλτούκης έβγαλε τη σέντρα, ο Γαρουφαλιάς βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το διαγώνιο σουτ και πέτυχε το 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Γεωργούλα, Σουλτούκη και Σεριφή στο πρώτο μέρος όμως δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρους ήρθε το «μπλακάουτ» για τους παίκτες του κ. Τσιβόπουλου οι οποίοι σε 7 λεπτά δέχθηκαν τρία τέρματα από τον Λιντέρη.

Αρχικά στο 46’ ο Βουτυρίτσας έβγαλε την σέντρα για το Λιντέρη Γ. που με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Δυο λεπτά αργότερα ο Νούσιας τροφοδότησε τον Λιντέρη και αυτός με διαγώνιο πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ενώ στο 53’ ο Αγγελούλης έσπασε την μπάλα, ο Λιντέρης έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, για το 3-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ολυμπιακό να υποχρεούται στην πρώτη του «γκέλα» και να παραμένει στους 6 βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης Σ., Σδράλης Β., Μαλαχτάρης Α. (67′ Μαλλιάρας Χ.), Αγγελούλης Α. (77′ Δημόπουλος Α.), Αβδουλάς Β., Λιάγκας Γ. (64′ ΜουμίνΜ.), Λιντέρης Γ., Αγγελακόπουλος Χ., Χαρούλης Ε. (70′ Ζαφειρίου Θ.), Βουτυρίτσας Σ., Νούσιας Β.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β., Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Καμβούκος Ν. (Δαλαμπήρας Χ.), Γαρουφαλιάς Κ., Σερίφης Τ., Σουλτούκης Σ. (72′ ΒέηςΣ.), Γεωργούλας Θ., Αγγελής Δ. (75′ Ζαφειρούλης Α.)