Τραγική κατάληξη: βρέθηκε νεκρός ο άτυχος κτηνοτρόφος

Τον εντοπισμό νεκρού άνδρα, στην περιοχή «Περδικόβρυση» ανάμεσα στα χωριά Παλαιοκερασιά και Σπαρτιά, από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και τον σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ, επιβεβαίωσε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 FM, όπως αναφέρει το e-volos.gr.

Σύμφωνα με τον διοικητή, αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού, ώστε και επισήμως να ανακοινωθεί ότι πρόκειται για τον 73χρονο κτηνοτρόφο, πατέρα του αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστα Νικοβιώτη, ο οποίος αγνοοείτο από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του και λόγω των καιρικών συνθηκών στην πορεία χάθηκαν.

Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Ο άντρας βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του, στις έρευνες του οποίου πέραν των πυροσβεστών, των ανδρών της ΕΜΑΚ, των αστυνομικών και των εθελοντών, συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος, ενώ απο άερος συνέδραμαν δύο αεροσκάφη.