Απονομές και δηλώσεις για τον 6ο Αχίλλειο Άθλο στα Φάρσαλα

Κων/νος Δερλός (Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ): «Επιτυχής η διοργάνωση του 6ου Αχίλλειου Άθλου, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο 150 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Αυτό δείχνει, ότι ο Αχίλλειος Άθλος είναι ένας αγώνας, που έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των αθλητών».

Αποστόλης Γούλας (Πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας): «Για έκτη συνεχή χρονιά ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας είναι παρών στον Αχίλλειο Άθλο. Κάθε χρόνο τιμούμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς είναι από τις αγαπημένες μας. Φέτος οι αθλητές, που έλαβαν συμμετοχή από το σύλλογό μας, ξεπέρασαν τους 100. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση φέτος, ήταν διαφορετική καθώς έχοντας τρέξει και τις έξι χρονιές, δεν είχαμε ποτέ αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα, είχαμε πάντα ηλιοφάνεια. η βροχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο στον Αχίλλειο Άθλο. Οι αθλητές είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες και ήταν ιδανικός ο καιρός για ατομικά ρεκόρ, ο Αχίλλειος Άθλος αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς διεξάγεται 1,5 μήνα πριν από το μεγάλο αγώνα».

Νίκος Γούλας (Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ): «Για έκτη συνεχή χρονιά με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κωνσταντίνο Δερλό και το Δήμο Φαρσάλων συνδιοργανώνουμε τον Αχίλλειο Άθλο τον οποίο ξεκινήσαμε πριν 6 χρόνια. Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές από τη φετινή συμμετοχή αν λάβουμε υπόψιν τις καιρικές συνθήκες καθώς και ότι δεν είχαμε κάποιο άσχημο γεγονός. Ο συγκεκριμένος καιρός ευνοεί τους αθλητές να κάνουν καλύτερο χρόνο καθώς αποτελεί ένα δυνατό τεστ ώστε να ελέγξουν τις δυνάμεις τους για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας».

Θανάσης Παιδής (Περιφερειακός σύμβουλος π. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας): «Η περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τον Αχίλλειο Άθλο, ο οποίος έχει γίνει θεσμός για την περιοχή. Πιστεύουμε στον αθλητικό τουρισμό καθώς και στο δρομικό κίνημα  που τον τελευταίο καιρό γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθηση. Κάθε Κυριακή άνθρωποι ταξιδεύουν σε πολλά μέρη ώστε να τρέξουν σε αγώνες. Εμείς θα στηρίζουμε πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είμαστε δίπλα».

Κλικ από τις απονομές