Τάλιρο με πέντε διαφορετικούς σκόρερ για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς! (vid)

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο δεύτερο μέρος έκανε ότι ήθελε τον Προμηθέα Λάρισας τον φιλοδώρησε με πέντε τέρματα και πήρε το τρίποντο με σκορ 5-1.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πετύχουν αυτό το εμφατικό τρίποντο με ανατροπή καθώς αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα.

Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε τους έξι βαθμούς με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20λεπτό όταν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο μια αντεπίθεση και άνοιξαν το σκορ.

Εν συνεχεία το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού.

Αρχικά δέκα λεπτά αργότερα ο Τριαντάφυλλος Σερίφης έκανε την σέντρα η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουλτούκης ο οποίος δεν λάθεψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έχασαν δύο καλές στιγμές με τους Γαρουφαλιά και Σουλτούκη με τον τερματοφύλακα του Προμηθέα να σταματά και τις δύο περιπτώσεις και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Δείτε το βίντεο της ισοφάρισης

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση για… αστεία και μπήκαν με σκοπό να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη.
Αρχικά στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Σουλτούκης έκανε την σέντρα και ο Τριαντάφυλλος Σερίφης με όμορφη προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας την ανατροπή του αγώνα.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Σουλτούκης συνδυάστηκε όμορφα με διπλό ένα δύο με τον Θοδωρή Γεωργούλα, ο τελευταίος πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Δαλαμπύρας έσπασε την μπάλα στον Γαρουφαλιά, αυτός ήρθε σαν τρέιλερ πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Προμηθέα για το 4-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89ο λεπτό ο Βασίλης Σερίφης ο οποίος σκόραρε με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Σελήνη πετυχαίνοντας έτσι το 5-1.

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στην εν λόγω αναμέτρηση σκόραραν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές δείχνοντας έτσι τον πλουραλισμό και την ποιότητα που διαθέτουν οι ερυθρόλευκοι την φετινή σεζόν.


Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος έχασαν και αρκετές ευκαιρίες με τους Σουλτούκη ο οποίος αστόχησε δύο φορές από θέση τετ α τετ, ενώ και ο Γαρουφαλιάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην δική του ευκαιρία.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β., Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Καμβούκος Ε., Γαρουφαλιάς Κ., Σερίφης Τ., Σουλτούκης Σ. (81′ Κουρούκας Β.), Γεωργούλας Θ. (70′ Δαλαμπύρας Χ.), Αγγελής Δ.

Προμηθέας: Ιωαννίδης Θ., Πατσούρας Ν., Ψύρρας Ν., Σκαφιδάς Κ., Καραπετσάνης Γ., Τζουρτζουκλής Γ., Παπαδόντας Κ., Παϊτέρης Π., Prisacaru R., Τριτάρης Ε., Ρουμπιές Ν. (58′ Πότσης Χ.)

Τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Δεληγιάννη