“Καθάρισε” η Θύελλα!

Η Θύελλα Βασιλί μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την νέα σεζόν και κατάφερε να πετύχει την νίκη πρόκριση με σκορ 2-0 κόντρα στον Μαχητή Τερψιθέας και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Λένε ότι η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί και για την Θύελλα Βασιλί στην εν λόγω αναμέτρηση ίσχυε και με το παραπάνω καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι.

Συγκεκριμένα ο Μπόγκας εκτέλεσε φάουλ ο τερματοφύλακας του Μαχητή έκανε λάθος έξοδο και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έκανε χέρι πριν ο Ακρίβος σκοράρει προ κενής εστίας.

Στην συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο αμυντικός του Μαχητή.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαρσάμης ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-0.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Σουλιώτη να αστοχεί.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Τσιάμπας έσπασε την μπάλα στον Ζητούνη, αυτός έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι ισορροπίες του αγώνα επανήλθαν καθώς ο Βασιλόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Παρά την αποβολή η Θύελλα πίεσε και έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 75ο λεπτό όταν ο Αγγελουσόπουλος έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Μαχητή να διώχνει σε κόρνερ.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ίδια κατάληξη είχε και το σουτ Τσιάμπα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 85ο λεπτό.

Εν συνεχεία δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Θύελλα πανηγύρισε την πρόκριση με σκορ 2-0.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης. Λιτσόπουλος, Σουλιώτης. Βασιλόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος, Μπόγκας Θεόδωρος, Κούρο, Τσιάμπας, Ακρίβος. Βαρσάμης, Αγγελουσόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Ζητούνης, Αλεξίου