Άσσος από ημίχρονο και πρόκριση για τον ΑΟΝ

Την νίκη πρόκριση με σκορ 2-0 πέτυχε ο ΑΟ Ναρθακίου κόντρα στην Δόξα Υπέρειας στο τοπικό ντέρμπι για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γαλάζιοι χτυπώντας δύο φορές στο πρώτο μέρος με τους Καψιώχα και Παπαθανασίου κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Δόξας και να πετύχουν την νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δύο φορές με αξιώσεις στην εστία της Δόξας όμως αρχικά ο Μανταλιάς και εν συνεχεία ο Σιδηρόπουλος δεν ολοκληρώθηκαν τις επιθετικές προσπάθειες τους.

Εν τέλει στο 20ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά ο Καψιώχας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευθυμιάδη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως οι προσπάθειες των Κερμελίδη και Αποστολή Παπαδόπουλου δεν βρήκαν στόχο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 35ο λεπτό να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν ο Σιδηρόπουλος τροφοδότησε τον Παπαθανασίου, το σουτ που επιχείρησε αρχικά σταμάτησε σε σώμα αμυντικού, όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και με μονοκόμματο σουτ άφησε άγαλμα τον Ευθυμιάδη στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Όσο συνεχίζονταν το παιχνίδι ο αγωνιστικός χώρος βάραινε ελέω της συνεχής βροχόπτωσης κάνοντας το έργο των ποδοσφαιριστών ακόμη πιο δύσκολο.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις και με την είσοδο του Πολύζου έγιναν πιο επιθετικοί.

Ο Πολύζος ήταν αυτός που έκανε ένα σουτ αναγκάζοντας τον Ζεϊμπέκη στην πρώτη του επέμβαση, ενώ στο 70ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση με τον πολύπειρο τερματοφύλακα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η πίεση της Δόξας ψηλά δημιούργησε κενά στα μετόπισθεν τα οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο ΑΟ Ναρθακίου, όμως οι δύο προσπάθειες του Παπαθανασίου μια με μακρινό σουτ και μια με ανάποδο ψαλίδι πέρασαν λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το τετ α τετ του Μπίνα.

Στο 90ο λεπτό ο Αποστόλης Παπαδόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Κακάνη και αποβλήθηκε.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους γαλάζιους να παίρνουν εν τέλει την νίκη πρόκριση.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεϊμπέκης, Δημακόπουλος, Πρίφτης (80′ Καπετάνος), Κατσικόπουλος (55′ Μπουλούτσος), Λελεντζής Στ. (72′ Αρσενόπουλος), Μισαηλίδης, Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Σιδηρόπουλος (63′ Μπίνας), Μανταλιάς, Παπαθανασίου.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Δημητρίου Απ., Τσούνη, Τσουρής Γ., Τσουρής Ν., Παπαδόπουλος Απ., Γκατζόγιας (84′ Λαυδής) Παπαδόπουλος Απ, Κερμελίδης, Καλφόγλου (60′ Πολύζος Ν.), Φιτσιόπουλος (68′ Γεωργολόπουλος),