“Καθάρισε” ο Ζιώγας, επέστρεψε στα τρίποντα!

Δυο γκολ του Δημήτρη  Ζιώγα ήταν αρκετά για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο οποίος έκαμψε με σκορ 2 – 0 την αντίσταση της Λάρισας 2012 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα στο Δαμάσι.

Έτσι οι Μυρμιδόνες έφτασαν τους 6 βαθμούς (σ.σ. την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν άνευ αγώνος τον Κίσσαβο Συκουρίου με σκορ 3 – 0) και μπήκαν με το “δεξί” για ακόμη μια σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Το συγκρότημα των Φεραίου Γιαννακού και Λευτέρη Τέα βρίσκεται στην έκτη θέση έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Στα της αναμέτρησης ο Αχιλλέας πίεσε από την αρχή και προσπάθησε παρά τον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ελέω της συνεχής βροχόπτωσης να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας.

Και μπορεί το ένα σουτ του Γιαννολόπουλου στο 25′ και μια προσπάθεια του Ζιώγα λίγα λεπτά αργότερα να μην βρήκαν στόχο, όμως στο 40′ ο Καρβούνης έκανε κάθετη πάσα ο Ζιώγας πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Παπαζήση και έγραψε το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τον Κίτσο δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ ο Χριστιανίδης έσπασε όμορφα την μπάλα, ο Ζιώγας την βρήκε στο… “πιάτο” και με άπιαστο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Παπαζήση, πετυχαίνοντας το 2 – 0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και έχασαν δυο καλές στιγμές όταν αρχικά ο Μπόντε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσογιαννούλη με δυνατό μακρινό σουτ στο 60′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κίτσος έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να διώχνει εντυπωσιακά.

Ο Αχιλλέας έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 72′ όταν ο Χριστιανίδης έκανε το σουτ ο Παπαζήσης έδιωξε εντυπωσιακά, η μπάλα έφτασε στον Ζιώγα, αυτός πλάσαρε δυνατά με τον Παπαζήση να του στερεί το χατ τρικ και εν συνεχεία να παίρνει τα εύσημα από τον επιθετικό του Αχιλλέα για την όμορφη επέμβασή του.

Στο 75′ ο Γιώργος Κομισόπουλος πάτησε χορτάρι έπειτα από αρκετό διάστημα αποχής και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Αχιλλέα Φαρσάλων με ένα θερμό χειροκρότημα.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλεάς Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Κουτσογιαννούλης Ρ., Κατσανάκης Κ., Καρβούνης Γ., Τλούπας Χ., Ταστεμερίδης Φ., Αλαμάνης Κ., Μάντζαρης Ν., Γιαννολόπουλος Δ. (86′ Παπακωνσταντίνου Σ.), Κούμρια Σ. (88′ Σαμαράς Α.), Χριστιανίδης Χ. (75′ Κομισόπουλος Γ.), Ζιώγας Δ. (81′ Καναβός Α.).

Λάρισα 2012: Παπαζήσης Σ., Κουκουτσέλος Δ., Κίτσος Π., Κόκκινος Θ., Φλώρος Α., Κίτσιος Δ., Ευθυμίου Γ., Τσιαμούρας Γ. (60′ Δημόπουλος Δ.), Μπόντε Π., Πάσιος Α.(77′ Φλώρος Ν.), Βλιώρας Δ.(58′ Bode D.)