Ήττα αποκλεισμός για την Κρήνη…

Την ήττα με σκορ 3 – 0 γνώρισε η Νίκη Κρήνης από την ομάδα της Μάνδρας, σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Τερψιθέα και έτσι οι μπλε αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Η Νίκη «πλήρωσε» τα λάθη της και ο Μπατζιανούλης ήταν ο «δήμιος» της ο οποίος με χατ τρικ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Μάνδρας.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Νίκη όταν στο 28′ έχασε μεγάλη ευκαιρία που θα άλλαζε το ρου του αγώνα, καθώς ο Μαργαριτόπουλος Θοδωρής, μέσα από την μικρή περιοχή, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράιδο.

Στο 43’ οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους φάση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μπατζιανούλη μέσα από την περιοχή.
Το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 52′ έπειτα από φάουλ του Κανατούλα ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο επόπτης ακύρωσε το τέρμα ως οφσαιντ.

Για την εν λόγω φάση οι άνθρωποι της Νίκης έχουν τις έντονες επιφυλάξεις τους για το κατά πόσο ήταν οφσάιντ ο σκόρερ.
Εν τέλει στο 63’ ο Κώστας Μαργαριτόπουλος έκανε λάθος γύρισμα στην άμυνα πάνω σε επιτιθέμενο, αυτός την έσπασε στον επερχόμενο Μπατζιανούλη κ αυτός έκανε το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα και έπειτα από κάθετη πάσα ο Μπατζιανούλης έκανε από θέση τετ α τετ το 3-0 πετυχαίνοντας παράλληλα το προσωπικό του χατ τρικ.

Οι Συνθέσεις

Μάνδρα: Ράιδος, Ζούρκα, Παπαδόπουλος Μ., Μακρυγιάννης, Καδόκλου, Τριίμμης, Οσμάνι, Αλέκσα, Μπατζιανούλης, Παπαδόπουλος Ν., Ζήκβα

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Μαγαλιός (62′ Μαργαριτόπουλος Κ. – 77′ Θεοχαρόπουλος), Κανατούλας, Νταφόπουλος, Σελήνης, Μαργαριτόπουλος Θ., Πετρόπουλος (64′ Κόκκινος), Στεργίου, Τσιάρας, Διαμαντής, Αλεξανδράκης (58′ Τσαρδάκας λ.τρ)