“Διπλό” πρόκρισης για την Αναγέννηση, στην Βαμβακού

Την νίκη πρόκριση με σκορ 0 – 1 πέτυχε η Αναγέννηση Φαρσάλων κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς σε παιχνίδι που διεξήχθη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μαλέσκα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Τσούλη στο 12′.

Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι με την Αναγέννηση να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 5′ όταν το σουτ του Νίκου Παλαμίδα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα φάουλ του Βασιλόπουλου στο οποίο ο Παλαμίδας μπλόκαρε πριν σκάσει η μπάλα, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Τσούλη.

Στο 12′ όμως ο Τσούλης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Μαλέσκα με κεφαλιά νίκησε τον Σακελλαρίου και πέτυχε το 0 – 1.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Τασιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπανιά με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βόπης ο Βασίλης Παλαμίδας τον σταμάτησε και εν συνεχεία απέκρουσε και πάλι το κοντινό πλασέ του Βόπη στο ριμπάουντ κρατώντας έτσι το 0 – 1 για την ομάδα του.

Εν συνεχεία ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πιέσει όμως η Αναγέννηση είχε κλείσει καλά το δικό της μισό.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Βασιλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κατέληξε στον Τσιτσικλή όμως ο επιθετικός των μπλε δεν κατάφερε να πετύχει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.

Η Αναγέννηση έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν στο 55′ ο Γιαχνής “έσπασε” την μπάλα στον Καρακώστα, αυτός έκανε το πλασέ με τον Σακελλαρίου να διώχνει με τα πόδια σωτήρια σε κόρνερ.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έχασαν δυο πανομοιότυπες ευκαιρίες όταν αρχικά ο Φλώρος έκανε την σέντρα, ο Τασιόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Παλαμίδα να μπλοκάρει.

Ενώ στο 75΄ ο Αρσενόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, ο Στεργιόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Παλαμίδα να μπλοκάρει εκ νέου στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Αναγέννηση να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης Φαρσάλων, ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του Ατρόμητου Βαμβακούς για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Ξυνογαλάς Ηλίας ( 80′ Ξυνογαλάς Αλέξανδρος), Βόπης, Βασιλόπουλος, Φλώρος, Μπερσιάνης (55′ Αρσενόπουλος), Αζάς, Χρόνης (46′ Μουτκανάς Σταύρος), Θανόπουλος, Τσιτσικλής, Τασιόπουλος (55′ Στεργιόπουλος).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Βασίλης, Μαλέσκα, Καρακώστας (85′ Κουκουτής), Δημουλάς, Θεοχαρόπουλος (25′ λ.τ. Γιαχνής), Πατσιούρας, Μπανιάς, Μουτκανάς, Ζαγγανάς Χρήστος, Τσούλης Δημήτρης (75΄ Μπούλαρι), Παλαμίδας Νίκος (80′ Βαίτσης Ρούλης).