Σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, με θέμα: «Οι βασικές αλλαγές στη νομοθεσία των ανώνυμων εταιριών Ν. 4548/11.06.2018 – Άμεση εφαρμογή από 01/01/19», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν εγκαίρως για τις ριζικές αλλαγές που επιφέρει ο Ν. 4548/2018 όπου αναδιαμορφώνει πλήρως το νομικό καθεστώς των Α.Ε., αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του νόμου και έχει εφαρμογή από 01/01/2019.

Ενδεικτικά στο σεμινάριο θα αναλυθούν αλλαγές στις διατάξεις που καταργήθηκαν ή προστέθηκαν σχετικά με την ίδρυση, το μετοχικό κεφάλαιο και τις μετοχές των Ανώνυμων Εταιριών. Αλλαγές που αφορούν το Διοικητικό Συμβούλιο, τη Γενική Συνέλευση, τα μερίσματα των μετόχων, τη λύση – εκκαθάριση των Α.Ε. αλλά και τις ποινικές διατάξεις.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε νομικούς και οικονομικούς συμβούλους επιχειρήσεων και οργανισμών, στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενδιαφέρονται να ενημερωθούνε άμεσα και έγκυρα για το νέο δίκαιο.

Εισηγήτρια του προγράμματος θα είναι η κ. Έλσα Δαλαμπύρα δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, LLM (Νομική ΑΠΘ), LLM (Universitat Hamburg), εξειδικευμένη στο δίκαιο των επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2018.

Ο Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 04 Οκτωβρίου 2018.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr