Ιατρική ομιλία στο Ναρθάκι – ΚΕΠ Υγείας

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ναρθακίου  «Άρτεμις» διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 22/09/2018, ιατρική Ομιλία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «Πλατάνια» και ομιλητής ήταν ο Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Λιούπης Κων/νος, με θέμα της ομιλίας «Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου».

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Μαρία Μπουτίνα, η οποία καλωσόρισε τον Ιατρό Κώστα Λιούπη και την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου. Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στην Κ. Παναγιωτοπούλου η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επιθυμώ να σας ενημερώσω για τον ρόλο του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας.  Ο ρόλος του ΚΕΠ Υγείας είναι να διασύνδεει τις υπηρεσίες υγείας του δήμου αλλά και όλων των φορέων που ασχολούνται με προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας.

Ο πολίτης θα μπορεί να επικοινωνεί με το ΚΕΠ Υγείας ή να επισκέπτεται τον χώρο του ώστε να ενημερώνεται για θέματα προληπτικής υγείας.  Στα Φάρσαλα στεγάζεται μέσα στο ΚΕΠ του Δήμου μας. Επίσης είναι υποχρεωμένο να διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης των δημοτών, όπως και η σημερινή. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σύλλογο Γυναικών Ναρθακίου «Άρτεμις», ο οποίος διοργάνωσε αυτή την ωραία εκδήλωση, θέλοντας να ενημερώσει, και να ευαισθητοποιήσει  τα μέλη του σε θέματα προληπτικής Ιατρικής. Ευχαριστώ πολύ την πρόεδρο Μαρία Μπουτίνα και τα μέλη του συμβουλίου. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τον  Ιατρό ΛιούπηΚων/νο, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του Δήμου μας, γιατί είναι πολύ σημαντικό λαμπροί επιστήμονες να περιβάλουν με αγάπη τους συνανθρώπους τους και να συμμετέχουν σε τόσο σημαντικές  διοργανώσεις, έτσι ώστε οι δημότες να έχουν την ευκαιρία να βρίσκουνε απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ιατρός και ξεκίνησε την παρουσίαση του. Οι παρευρισκόμενες παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή την ομιλία και στο τέλος ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, όπου ο Ιατρός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.