Μπουτίνας: “Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση κάθε μορφής τουριστικού προϊόντος”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Είναι μια ημέρα που μας υπενθυμίζει τις τεράστιες δυνατότητες του τόπου μας να αναδειχθεί, ακόμη πιο πολύ, τουριστικά. Η ανάδειξη του τουρισμού και η συμβολή του στην οικονομία, την  κοινωνία και τον πολιτισμό τον καθιστά έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες  ανάπτυξης της χώρας μας και ειδικότερα της Θεσσαλίας μας .

Εμείς , στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό τις υποδομές για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και όλα τα στελέχη του τουρισμού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση κάθε μορφής τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη τους .

Το 2018 βραβευτήκαμε με το χρυσό βραβείο, στα Tourism Awards, ως η Περιφέρεια με την πιο ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο: «Thessaly Handcrafted by Time».

Και συνεχίζουμε… με σταθερά βήματα… έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις επόμενες προωθητικές ενέργειες με ωφελούμενους, όλους τους εμπλεκόμενους, έμμεσα και άμεσα, με τον τουρισμό».