Σέρβοι δημοσιογράφοι και ταξιωδιωτικοί πράκτορες επισκέφθηκαν τα Φάρσαλα

Τα Φάρσαλα επισκέφτηκαν το Σάββατο (22/09) δημοσιογράφοι που μετέχουν στην Σερβική αποστολή που βρίσκεται στο νομό Λάρισας, μετά από πρόσκληση του Δήμου Λαρισαίων και του επιμελητηρίου Λάρισας.

Την Σέρβικη αποστολή υποδέχθηκαν στο πάρκο Απιδανού, ο αντιδημάρχος Φαρσάλων κ. Δημήτρης Μπαμπάνικας, η αντιδήμαρχος κ. Κων/να Μπένου, ο δημ.σύμβουλος κ. Γιάννη Βασίλειου καθώς και η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου και αρχαιολόγος κ. Βάσω Νούλα, όπου τους ξενάγησαν στα αρχαία μνημεία της πόλης, Ακρόπολη, Πηγές Απιδανού, στην πλατεία Δημαρχείου και στο άγαλμα του ιστορικού Αχιλλέα, όπως επίσης και στο κατάστημα Χαλβά Καταραχιά, όπου τους έγινε παρουσίαση για την παρασκευή του φημισμένου Φαρσαλινού προϊόντος.

Η αποστολή συνοδευόταν,  από τον εκπρόσωπο του επιμελητηρίου Λάρισας στην Σερβία κ. Νίκο Σκιβαλίδα, την εκπροσώπο του ΕΟΤ στην Σερβία κα. Σοφία Λαζαρίδου καθώς και την γενική γραμματέα του επιμελητηρίου Λάρισας κα. Καλλιόπη Τζίκα.

Εκτός από τους δημοσιογράφους υπήρχαν και ταξιδιωτικοί πράκτορες όπου εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να εντάξουν στα τουριστικά πακέτα των Σέρβων, θάλασσα, βουνό και ιστορικά μνημεία όπως του ιστορικού Αχιλλέα που αποτελεί παγκόσμιο brand name.

Την αποστολή συνόδευαν κάμερες της δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης, όπου κατά την επιστροφή θα προβάλλουν την επίσκεψη στο ν. Λάρισας  στην χώρα τους.

Ο Δήμος Φαρσάλων, τιμώντας την αποστολή, πρόσφερε στα μέλη της δώρα, το Λεύκωμα του Δήμου, χαλβά, φακές, κόκκινο κρασί.