Πλήρωσε την απειρία του ο Αχιλλέας

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας στην έδρα του Δαμασιακού.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν την πρώτη αγωνιστική όπου και κέρδισαν άνευ αγώνος το παιχνίδι με τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Οι Μυρμιδόνες πλήρωσαν την απειρία τους καθώς δέχθηκαν το τέρμα σε ένα καίριο χρονικά σημείο στο 80ο λεπτό, όταν ο Τσιάλτας με διπλή προσπάθεια νίκησε τον εκπληκτικό και ανίκητο μέχρι εκείνη την στιγμή Μπαταβάνη.

Στα της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έχασαν τρεις καλές στιγμές με τον Λέτσιο αρχικά να στέλνει την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Ο ίδιος παίκτης είδε την κεφαλιά του να σταματάει στον Μπαταβάνη.

Στο 40ο λεπτό ο Σούγλης πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ με τον Μπαταβάνη να τον σταματά και πάλι. Οι Μυρμιδόνες απείλησαν με ένα σουτ του Κούμρια το οποίο πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δύο καλές στιγμές με τον Ταστεμερίδη αρχικά να κάνει ένα σουτ το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζιώγας συνδυάστηκε όμορφα με τον Χριστιανίδη ο τελευταίος σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν εκ νέου ρυθμό και έχασαν δύο καλές στιγμές με τον Άγγελο Λέτσιο να κάνει μια κεφαλιά και τον Μπαταβάνη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή έκανε το κοντινό πλασέ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Αχιλλέας στο 78ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στην αναμέτρηση όταν ο Παπακωνσταντίνου συνδυάστηκε όμορφα με τον Χριστιανίδη, αυτός έσπασε στον Γιαννολόπουλο ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Δαμασιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Αμπατζίδης έκανε την σέντρα ο Τσιάλτας βρέθηκε μέσα στην καρδιά της περιοχής έκανε το πλασέ ο Μπαταβάνης έδιωξε με τα πόδια, η μπάλα κατέληξε εκ νέου στον Τσιάλτα ο οποίος με κοντινό σουτ και τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα εξουδετερωμένο κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει την ισοφάριση όμως οι προσπάθειες των Χριστιανίδη και Αλαμάνη έμειναν ημιτελής και έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς (88′ Γκογκολιάνας), Αμπατζίδης, Ιωαννίδης, Ντόκος, Νάτσης, Μουσιάρης, Τσάλτας (90′ Λέτσιος Αστ.), Λέτσιος Αγγ. (68′ Καρέτζος), Σουγλής Κ. (80′ Μπακαΐμης), Λούτσος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Μπαταβάνης, Κατσανάκης, Πετράκης (70′ Καρβούνης), Μάντζαρης (89′ Καναβός), Ταστεμερίδης, Παυλόπουλος (57′ λ.τ. Αλαμάνης), Ζιώγας, Τλούπας, Κούμπρια (70′ λ.τ. Παπακωνσταντίνου), Χριστιανίδης, Γιανολόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Καρακώστας, Γκαρέλης.