“Καθάρισε” στο δεύτερο και έφυγε με… “διπλό” ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ήταν ανώτερος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Δήμητρα Γιάννουλης και αυτή η ανωτερότητά του επιβεβαιώθηκε στο δεύτερο μέρος όπου οι κόκκινοι του Αχιλλέα Τσιβόπουλου κατάφεραν με δυο τέρματα μέσα σε διάστημα ενός τετάρτου να πάρουν το διπλό με σκορ 0 – 2 και να πετύχουν έτσι ένα σπουδαίο τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Στα της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και στο πρώτο μέρος είχε δυο δοκάρια με τους Γαρουφαλιά και Σουλτούκη, καθώς αμφότεροι από θέση τετ α τετ βρήκαν… «σίδερο» με κοντινό πλασέ.

Επίσης οι κόκκινοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σουλτούκη, Γαρουφαλιά και Γεωργούλα.

Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να έχει την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, να έχει την κατοχή και να ψάχνει συνεχώς το γκολ.
Αυτό ήρθε στο 60’ με το πρώτο τέρμα των «ερυθρολεύκων» να είναι… «οικογενειακή υπόθεση», όταν ο Βασίλης Σερίφης έκανε όμορφη παράλληλη πάσα και ο αδερφός του Τριαντάφυλλος Σερίφης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά ώστε να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη.

Ένα τέταρτο αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο ο Σερίφης «έσπασε» την μπάλα και ο προωθημένος Κώστας Κολοβός πέτυχε το 0 – 2.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του κ. Τσιβόπουλου έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Σελήνη, Κουρούκα και Κολοβό όμως το 0 – 2 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης: Μαστοροδήμος Β., Ραπτόπουλος Κ., Μοναντέρος Α. (Λέτσιος Κ. 41′)-(Ράπτης Κ. 55′), Βιλανάκης Ι., Ντούφας Α., Θώμος Σ., Τσιμπόλης Γ. (Διονυσίου Γ. 67′), Τσουμάνης Κ. (Μπάμπαλης Ι. 35′), Καρέλας Μ., Γκαλγκακόπουλος Ε., Μήτρος Χ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β., Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Καμβούκος Ε., Γαρουφαλιάς Κ. (Κουρούκας 90′), Σερίφης Τ., Σουλτούκης Σ. (Δαλαμπύρας 73′), Γεωργούλας Θ., Αγγέλης Δ.