Παπαδόπουλος: Για την δήθεν παραχώρηση του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας στο υπερταμείο

Με αφορμή τη δήθεν παραχώρηση του Αρχαίου θεάτρου Λάρισας στο υπερταμείο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:

«Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η προσπάθεια του βουλευτή της ΔΗΣΥ Κωνσταντίνου Μπαργιώτα, να ασκήσει αντιπολίτευση, σπεκουλάροντας και κινδυνολογώντας για ένα θέμα που δίκαια ευαισθητοποιεί κάθε Λαρισαίο.

Η πολιτιστική κληρονομιά δεν παραχωρείται και δεν υπάγεται σε καθεστώς συναλλαγής. Πολύ περισσότερο, όταν από την πρώτη στιγμή και από όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς (υπουργεία πολιτισμού και οικονομικών)έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης ή εκποίησης μνημείων πολιτιστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος!

Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι τα μνημεία, τα μουσεία, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ιστορικοί τόποι, ακόμη  η άυλη κληρονομιά δεν παραχωρούνται και δεν υπάγονται σε καθεστώς συναλλαγής αλλά προστατεύονται.

Αυτό ισχύει βέβαια και για το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, όσο κι αν κάτι τέτοιο δεν ικανοποιεί την αντιπολιτευτική πρακτική του καλού συναδέλφου.

Ας ασχοληθεί λοιπόν ο κ. Μπαργιώτας με άλλα, τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και ας σταματήσει να πολιτεύεται με διασπορά «ψευδών ειδήσεων» αναζητώντας λίγα λεπτά δημοσιότητας».

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!