Εντυπωσίασε η εκδήλωση “Η Σμύρνη όπως παλιά” στην πλατεία Μικρασιατών στα Φάρσαλα – (vid)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων παρουσίασε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου το βράδυ, στην πανέμορφη πλατεία Μικρασιατών στα Φάρσαλα, το δρώμενο αφιέρωμα με τίτλο  “Η Σμύρνη όπως παλιά”, με αφήγηση, χορό και τραγούδι καθώς και πολλά ιστορικά στοιχεία από την ημέρα μνήμης (14 Σεπτεμβρίου) της γενοκτονίας του ελληνικού στοιχείου των Μικρασιατών.

Ο δάσκαλος της χορωδίας κ. Χριστοδούλου, η χοροδιδάσκαλος του συλλόγου κα. Παπαδοπούλου με τα χορευτικά και τα μέλη της χορώδίας τoυ συλλόγου, προετοίμασαν μια φανταστική βραδιά για όσους την παρακολούθησαν σε σενάριο Κων/νου Μανταλιά.

Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων κ Βάσω Κοντοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βασ. Πινακάς και η αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Ταστεμίρολογλου.

Η εκδήλωση  τελούσε υπό την αιγίδα της  Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Δήμου Φαρσάλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βασ. Πινακάς, ο πρόεδρος ο ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κων/νος Δερλός, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ. Σοφία Ταστεμίρλογλου, Κων/να Μπένου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Δείτε βίντεο και στιγμιότυπα από την εκδήλωση