Δήλωση εθελοντών για τον 6ο Αχίλλειο Άθλο

Ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), διοργανώνουν στα Φάρσαλα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018  ( 9:00πμ – 11:30 πμ) τον «6ο Αχίλλειο Άθλο- Ημιμαραθώνιο δρόμο 21,1 χλμ». Παράλληλα την ίδια μέρα διοργανώνονται ο «6ος Παιδικός – Εφηβικός Αχίλλειος Άθλος 1χλμ.» και ο «3ος Αγώνας Δρόμου 5,2 χλμ.»

Καλούνται όσοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να συνδράμουν εθελοντικά στην ασφαλή και αποτελεσματική διεξαγωγή των αγώνων να δηλώσουν συμμετοχή (έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου) στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων. (Δημαρχείο – 2ος όροφος – τηλ. 2491350141 – 2).

Η βοήθεια των εθελοντών είναι πολύτιμη γιατί οι ανάγκες είναι πολλαπλές όπως: γραμματεία υποδοχής – εποπτεία των διασταυρώσεων της διαδρομής των αγώνων – σταθμοί υποστήριξης των δρομέων – γραμματεία τερματισμού κ.α. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν  συλλεκτικά μετάλλια του Ημιμαραθώνιου και βεβαιώσεις συμμετοχής. Πληροφορίες για τους αγώνες: www.farsala.gr

Η Οργανωτική Επιτροπή
Δερλός Κων/νος – Πρόεδρος Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων
Παύλου Βάια – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων
Γούλας Νικόλαος – Πρόεδρος ΕΟΣΛΜΑ-Υ