Αίθριος ο καιρός την Τρίτη

Την Τρίτη στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Στην Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα φυσούν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, η ελάχιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη)

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις, 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 6-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 22 και 28 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησααναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Τετάρτη

Την Τετάρτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.