Οι Γιατροί του Κόσμου στα Φάρσαλα για τρίτη χρονιά

Ο Δήμος Φαρσάλων, με γνώμονα την κοινωνική πολιτική που πρεσβεύει και χαράσσει και έχοντας υπόψη του τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε, προς υποβοήθηση των γονέων των μαθητών του Δήμου μας, προσκάλεσε και θα φιλοξενήσει αντιπροσωπεία ιατρικής ανθρωπιστικής μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και μέλος του Διεθνούς δικτύου των Γιατρών του Κόσμου με την ονομασία «Γιατροί του Κόσμου».

Σκοπός της πρόσκλησης και της φιλοξενίας των Γιατρών του Κόσμου είναι η ιατρική εξέταση των μαθητών της Α΄ και της Δ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου και της Α΄ Γυμνασίου και Λυκείου, έτσι ώστε να δοθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας του κάθε μαθητή που απαιτείται.

Η ιατρική αποστολή θα παραμείνει τις ημέρες Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και θα εξετάσει τους μαθητές, με την βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού, στο χώρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων. Επίσης την δράση θα υποστηρίξουν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων με τις εξής ειδικότητες: Κοινωνιολόγος, Κοινωνική Λειτουργός, Ψυχολόγος και Νοσηλεύτρια.

Για το κλείσιμο των ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα:

• 2491350016
• 2491350043

από Δευτέρα 17/9 έως και Τετάρτη 19/9 από 07:30 έως 14:00.

Επίσης, ο Δήμος μας φέτος προσκάλεσε Ιατρό Γεροντολόγο ο οποίος θα εξετάσει ηλικιωμένους με το εξής πρόγραμμα:

• Βαμβακού και Ερέτρια την Τρίτη 25/09/2018 (Αγροτικά Ιατρεία),

• Φάρσαλα την Τετάρτη 26/09/2018 (στο ΚΑΠΗ του Δήμου).

Υπεύθυνη Δράσεων Υγείας: Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ, Πολιτική εκπρόσωπος Δήμου Φαρσάλων στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.