Με τεράστια συμμετοχή ολοκληρώθηκε η 13η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – (vid)

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε χθες (16/09), η 13η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα, παρουσία πλήθος επισήμων και μη, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στα περίπτερα, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα και χαλβά και είδαν από κοντά πως γίνεται η παρασκευή του φημισμένου Φαρσαλινού προϊόντος.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την  μεγάλη συναυλία με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού.

Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του κόσμου όπου κατέκλυσε την πλατεία Δημαρχείου έως την πλατεία λαού όπου υπήρχαν τμηματικά βιντεοπροβολείς και ηχεία για την μετάδοση της συναυλίας.

Η 13η Γιορτή Χαλβά συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Φαρσάλων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το επιμελητήριο Λάρισας ενώ μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η τράπεζα Eurobank.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων ο οποίος έκανε μια ιστορική αναδρομή στο φημισμένο και ξακουστό προϊόν.

Χαιρετισμό παρέθεσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός,  ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε στιγμιότυπα 

Βίντεο ομιλιών: Αντωνόπουλος Κ.