Τι περιλαμβάνει η 3η μέρα της 13ης Γιορτής Γιορτής Χαλβά στα Φάρσαλα

Σήμερα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου κορυφαία ημέρα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Ώρα 20:00 Προσέλευση επισήμων

Ώρα 20:15 Ξενάγηση επισήμων στα περίπτερα

Ώρα 20:45 Χαιρετισμοί Επισήμων

Ώρα 21:00 Συναυλία με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού

«…Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού συναντιούνται!

Με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι και την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και την ισχυρή σχέση που διατηρούν με ένα μεγάλο κοινό, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η υπέροχη Ασπασία Στρατηγού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους ξέροντας ότι θα κερδίσουν το στοίχημα της επιτυχίας.
Χρήστος Νικολόπουλος, 0 μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.
Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία… θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού χαρακτηρίζεται ως μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Το πρόγραμμα συνοδεύει 6μελής ορχήστρα με άριστους μουσικούς. Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα στη διασκέδαση με το κέφι…»..

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργούν:

α) εργαστήριο παρασκευής Χαλβά Φαρσάλων,
β) περίπτερο όπου θα προσφέρεται το φημισμένο προϊόν,
γ) περίπτερο πώλησης του παραδοσιακού προϊόντος,
δ) περίπτερα τοπικών παραγωγών και
ε) περίπτερα συλλόγων και φορέων.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις της 13ης Γιορτής Χαλβά, θα υπάρχει η 6η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων.

Ο στόχος της Έκθεσης εντοπίζεται στο να προβάλλει παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, χειροτέχνες, συνεταιρισμούς-αγροτικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου σε περίπτερα που διατίθενται δωρεάν από τον Δήμο.