Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησε η «13η γιορτή Χαλβά»

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Για 16η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με κεντρικό μήνυμα «Aκολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου» αθλητές και μη, τρέξανε συμβολικά στην πόλη μας κρατώντας τη δάδα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς ψηλά και μεταφέροντας την παντού. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων περισσότερων Εθελοντών αιμοδοτών.

Τα Φάρσαλα υποδέχτηκαν την φλόγα της Αγάπης την Παρασκευή στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30μμ στην κεντρική πλατεία (Δημαρχείου) στα πλαίσιο των εκδηλώσεων της 13ης Γιορτής Χαλβά, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της πρώτης μέρας του 10ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. με τίτλο «Παραδοσιακά ακούσματα και χοροί του τόπου μας». Στην πλατεία τους περίμεναν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ώστε να ανάψει η δάδα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση παρέθεσαν, η πρόεδρος του Αιμοδοτικού κ. Αθ. Λούκουτου καθώς και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φάρσαλων κ. Κων/νος Δερλός, όπου αμφότεροι  αναφέρθηκαν στην σημασία της συμμετοχής της εθελοντικής αιμοδοσίας ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος κόσμου και επισήμων.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!