Μπαμ με… “Πίρε” για τον ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου συνεχίζει να κινείται με εντυπωσιακούς ρυθμούς στο μεταγραφικό παζάρι καθώς ανακοίνωσε ακόμη έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και εμπειρίες τόσο από Εθνικές κατηγορίες όσο και από την μεγαλύτερη τι τάξη κατηγορία των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Ο λόγος για τον Μάριο Πίρε.

Ο Πίρε αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός αλλά και στα πλευρά της επίθεσης.
Μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας η οποία έχασε την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ.

Επίσης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πυργετό στην Γ Εθνική κατηγορία, στην Δάφνη Γλαύκης στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία, στον Αετό Αμυγδαλέας, την Κοζάνη, τον Ατρόμητο Παλαμά και τον Ηρακλή Λάρισας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Ναρθακίου:

«Η διοίκηση της ομάδας του Α.Ο.Ναρθακιου βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή γνωστό στο ευρύ κοινό του νομού μας και όχι μόνο. Καλωσορίζουμε τον Μάριο Πίρε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει τους αγωνιστικούς στόχους του με την ομάδα μας».

Ο Μάριος είναι 24 χρονών αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε ομάδες με υψηλούς στόχους τόσο στον νομό Λάρισας , όσο και σε άλλους. Έχει αγωνιστεί στον Προμηθέα , Πυργετό (Γ’ εθνική) , Δάφνη Γλαύκης , Αετό Αμυγδαλέας , Ατρόμητο Παλαμά , Κοζάνη και Ηρακλή Λάρισας.