Θετική πρόβα τζενεράλε πριν το Κύπελλο!

Την νίκη με σκορ 62 – 54 πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta κόντρα στην ομάδα της Καλαμπάκας η οποία αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία στο 3ο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας του και τελευταίο πριν το παιχνίδι του Σαββάτου για το Κύπελλο κόντρα στην ομάδα της Γέφυρας το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων στις 18:00.
Ο Γυμναστικός μπήκε καλύτερα στο παρκέ και με επιμέρους σκορ 12 – 4 επέβαλε από την αρχή τον δικό του ρυθμό.

Δυο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 5 πόντους (16 – 11), ενώ η λήξη του δεκαλέπτου τους βρήκε μπροστά με 4 πόντους (17 – 13).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με επτά πόντους (21 – 14) στα μέσα του.


Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και με επιμέρους σκορ 4 – 9 το ημίχρονο έληξε με σκορ 25 – 23.
Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τον Γυμναστικό να περνάει μπροστά με 40 – 36, τρία λεπτά πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.


Από εκεί και έπειτα με επιμέρους σκορ 7 – 2 το δεκάλεπτο έληξε με τον Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta να είναι μπροστά με 47 – 38.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι μπλε συνέχισαν να είναι μπροστά με σκορ ασφαλείας 55 – 47 στο 5ο λεπτό.
Από εκεί και έπειτα οι μπλε κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να παίρνουν την νίκη με σκορ 62 – 54.
Από την ομάδα του Χάρη Φόρου έλειπαν από το εν λόγω παιχνίδι οι Χαιρετίδης, Συνετός και Λούτας.


Η Σύνθεση
Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta (Χάρης Φόρος): Λεπενιώτης, Τσιώγκας, Γκιουλέκας, Αναγνωστόπουλος Χρήστος, Τοπουζίδης, Δέσπος, Φιλιππόπουλος, Αλεξόπουλος, Λιούπης, Φαρμάκης.