Στοίχημα: Δε χάνει η Κρουζέιρο (video)

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με την Ελλάδα χθες να ηττάται εκτός έδρας κόντρα στην Ουγγαρία και να βρίσκεται πλέον στο -3 απ’ την κορυφή του ομίλου. Σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Κύπελλο Ισπανίας και Κύπελλο Βραζιλίας, όπου δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Κρουζέιρο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Παλμέιρας – Κρουζέιρο. Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες αποτελούν δύο απ’ τα πιο σημαντικά μεγέθη της χώρας. Η Παλμέιρας κάνει καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 46 πόντους, στο -3 απ’ τη δεύτερη Σάο Πάολο και στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Ιντερνασιονάλ, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες επί των Σαπεκοένσε (1-2 εκτός), Ατλέτικο Παραναένσε (2-0) και Κορίνθιανς (1-0). Είναι απ’ τις καλές ομάδες εντός έδρας, έρχεται από 7/8 νίκες στο γήπεδο της. Απόψε, όμως, δεν αντιμετωπίζει μια τυχαία ομάδα, αλλά την αξιόλογη Κρουζέιρο, που καταλαμβάνει την 7η θέση της κατάταξης με 33 πόντους, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπει στην εξάδα, συνεπώς οφείλει να αναζητήσει τη διάκριση στο Κύπελλο. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Ιντερνασιονάλ (0-0), Μποταφόγκο (1-1 εκτός) και Σπορτ Ρεσίφε (0-0). Η Κρουζέιρο δίνει έμφαση στο Κύπελλο, στους προηγούμενους δύο γύρους κέρδισε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, υποτιμάται απ’ τις αποδόσεις και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.98.

Προβάδισμα σε Λα Κορούνια

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σαραγόσα – Λα Κορούνια. Είναι παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες δεύτερης κατηγορίας. Η Σαραγόσα πορεύεται αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, όπου μετράει ρεκόρ 2-2-0, έρχεται απ’ το εμφατικό εκτός έδρας 0-4 επί της Οβιέδο το περασμένο Σάββατο. Παρόμοια είναι η πορεία και της Λα Κορούνια, η οποία επίσης πορεύεται αήττητη με ρεκόρ 2-2-0 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έρχεται επίσης από νίκη, 1-0 εντός έδρας τη Χιχόν. Είναι δύο ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και θέλουν να κάνουν πορεία και στο Κύπελλο, η Λα Κορούνια είναι σύνολο με περισσότερη εμπειρία και βάθος στον πάγκο, θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Europa League

Το Betarades.gr συνεχίζει τη σειρά των εκπομπών του στο κανάλι του στο youtube για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανάλυση του ομίλου του Ολυμπιακού με στατιστικά, προϊστορία, και όλο το ρεπορτάζ των ομάδων.