Κέρδισε ο Αχιλλέας, άρεσε η Δόξα!

Την νίκη με σκορ 1 – 0 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα της Δόξας Υπέρειας, σκόρερ του τέρματος ήταν ο Τσακουρίδης.

Η Δόξα Υπέρειας έδειξε πολύ καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Κερμελίδη ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.

Ο Αχιλλέας απείλησε με τους Κούμρια, Ζιώγα και Αρσενόπουλο δίχως όμως να πετύχει κάποιο τέρμα, καθώς ο Ευθυμιάδης δήλωσε παρών.

Εν τέλει στο 35’ ο Τσακουρίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, «ζύγισε» το πόδι του και με όμορφο σουτ νίκησε τον Ευθυμιάδη, σκοράροντας έτσι κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας αύξησε απόδοση, πίεσε και έχασε αρκετές καλές στιγμές. Αρχικά ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη κούρσα και πάσα από τα αριστερά ο Ζιώγας έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζιώγας έκανε ένα σόλο από το κέντρο, πάτησε περιοχή με το σουτ όμως να μην βρίσκει στόχο.

Λίγο αργότερα ο Αλαμάνης συνδυάστηκε όμορφα με τον Τλούπα, αυτός έκανε την προβολή η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Ζιώγας έκανε το πλασέ με την μπάλα να μην του κάνει ούτε αυτή την φορά το «χατίρι» και έτσι παρέμεινε το 1 – 0.

 

Από την ομάδα της Δόξας Υπέρειας αγωνίστηκε και ο δωδεκάχρονος Πίσλι ο οποίος έκανε ντεμπούτο, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλεάς Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Κουτσογιαννούλης, Τριανταφύλλου, Πετράκης, Δημόπουλος, Σαμαράς, Τσακουρίδης, Ζησόπουλος, Κούμρια, Αρσενόπουλος, Παυλόπουλος, Ζιώγας.
Έπαιξαν και οι: Γιαννολόπουλος, Ντινιαρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μάντζαρης, Αλαμάνης, Τλούπας, Ταστεμερίδης.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Δημητρίου, Τσούνι, Κέτσι, Καλφόγλου, Τραμπάκουλος, Γκατζόγιας, Κερμελίδης, Βαλτέρι, Φιτσόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Πολύζος, Λαυδής, Πίσλι.