Αγιασμός και “πρώτο κουδούνι” στα σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων – (εικόνες)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ολοκληρώθηκε σήμερα (11/09/18), η πρώτη μέρα στα σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων. Υπήρχαν δυο κατηγορίες μαθητών οι λυπημένοι που τελείωσε το καλοκαίρι και οι χαρούμενοι που ξεκίνησε το σχολείο και ξαναβρέθηκαν μαζί ξανά με τους συμμαθητές τους.

Στα Φάρσαλα και σε όλη την επαρχία τελέστηκε ο καθιερώμένος αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά με κάθε μεγαλοπρέπεια από τους διευθυντές, εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της επαρχίας.

Στις σχολικές τελετές χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος παρέστη στον αγιασμό του 2ου Λυκείου – Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Φαρσάλων την φετινή χρονιά.

Επίσης στις εκδηλώσεις του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου παρευρέθηκαν και οι εξής: ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο αντιδήμαρχος κ.Δημ. Μπαμαπανίκας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου και πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής καθώς και της πρωτοβάθμιας και αντιδήμαρχος κ.Κ. Μπένου, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, ο εμπορικός σύλλογος, εκπαιδευτικοί και γονείς από τους μαθητές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Φαρσάλων, απηύθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους αγιασμούς

1ο Δημοτικό σχολείο Φαρσάλων

2ο Δημοτικό σχολείο Φαρσάλων

2o Νηπιαγωγείο Φαρσάλων

3ο Δημοτικό σχολείο Φαρσάλων

4ο Δημοτικό σχολείο Φαρσάλων

Δημοτικό σχολείο Βαμβακούς 

Δημοτικό Ευυδρίου – Λόφου

1ο Γυμνάσιο – Λύκειο

2ο Γυμνάσιο – Λύκειο

ΕΠΑΛ Φαρσάλων

*Σε περίπτωση που κάποιος γονέας δεν επιθυμεί την δημοσίευση φωτογραφίας παιδιού του, ας επικοινωνήσει μαζί μας ώστε την αφαιρέσουμε.