Νίκος Παπαδόπουλος: Ούτε παροχές έχουμε, ούτε τέταρτο μνημόνιο

«Ούτε παροχές έχουμε, ούτε τέταρτο μνημόνιο. Έχουμε κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις για την κοινωνία και για την οικονομία. Όποιος δημοσιονομικός πόρος  θα προκύπτει από εδώ και πέρα από την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση της οικονομίας το πρώτο μας μέλημα θα είναι να δίνεται  ως μέρισμα στον κόσμο της παραγωγής, στον κόσμο της εργασίας, στους νέους ανθρώπους και σε εκείνες τις κατηγορίες πολιτών που πιέστηκαν, που σήκωσαν ανυπολόγιστο βάρος και αδικήθηκαν, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων και της κρίσης. Αυτά που είπαμε από την πρώτη στιγμή, αυτά θα κάνουμε.»

Αυτά δήλωσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ Νίκος Παπαδόπουλος μετά την διήμερη επίσκεψή του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώςπεριηγήθηκε  στους χώρους του περιπτέρου 15 της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενούνται τα περίπτερα των Υπουργείων.

Ξεκινώντας από τον εκθεσιακό χώρο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ Τροφίμων κ Σταύρο Αραχωβίτη, την υφυπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Κουρεμπέ Φάνη και τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ ΖαννιάΘανάση. Επισκέφθηκε επίσης το περίπτερο του Υπουργείου ΠαιδείαςΈρευνας και Θρησκευμάτων και συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ Κωνσταντίνο Φωτάκη όπου ενημερώθηκε για τον Β’ κύκλο  της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων ερευνητικών έργων ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ –ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ που αναμένεται να προκηρυχθεί το Δ΄ τρίμηνο του 2018 .

Μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί, τους χώρους του περιπτέρου του ΟΣΕ καθώς και του περιπτέρου του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις καινοτόμες δράσεις των φοιτητών.